Darkley.[] Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 Nick-ul tău: Darkley.[]Rank: 3Am dat test cu: SendNudes2Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins) : Respins.Alte precizări: Sa te pregatesti mai bine ! Quote
AwpKING Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: ZorlescuNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1.5/3) şi practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Bine ai venit! Quote
Maghe Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Nick-ul tău: Maghe.Rank: 3.Am dat test cu: CristianoTFNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Mai invata regulamentu. Quote
Darkley.[] Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Nick-ul tău: Darkley.[]Rank: 3.Am dat test cu: Iuli4n.MosCraciun.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2.25/3) şi practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Bafta ! Quote
Maghe Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Nick-ul tău: Maghe.Rank: 3.Am dat test cu: .Adina$Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Mai invata regulamentu. Quote
GumBaLl Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Nick-ul tău: GumBaLlRank: 7.Am dat test cu: Ioana.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0/3) şi practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări:- Quote
Darkley.[] Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 (edited) Nick-ul tău: Darkley.[]Rank: 3.Am dat test cu: C@drut.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins Respins.Alte precizări: Bafta ! Edited November 16, 2019 by Antonio.4 Quote
AwpKING Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: andreigheuca123Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1.5/3) şi practic (1/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Bine ai venit! Quote
AwpKING Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: SendNudes2Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Mai citeşte regulamentul facţiunii! Quote
Maghe Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Nick-ul tău: Maghe.Rank: 3.Am dat test cu: SeraphisRoNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2.5/3) şi practic (2.5/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Bine ai venit! Quote
Darkley.[] Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Nick-ul tău: Darkley.[]Rank: 3.Am dat test cu: Danni.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (x/3) / practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da. Rezultat (admis / respins) : Respins.Alte precizări: Invata mai bine regulamentul ! Quote
Darkley.[] Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Nick-ul tău: Darkley.[]Rank: 4Am dat test cu: 18CosminNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2/3) / practic (1/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins) : Admis.Alte precizări: Bafta! Quote
Darkley.[] Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 Nick-ul tău: Darkley.[]Rank: 4Am dat test cu: Vio.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0.25/3) / practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins) : admis.Alte precizări: Bafta! Quote
Darkley.[] Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 Nick-ul tău: Darkley.[]Rank: 4Am dat test cu: Asu_Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1.75/3) / practic (1/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins) : admis.Alte precizări: Bafta! Quote
Darkley.[] Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Nick-ul tău: Darkley.[]Rank: 4Am dat test cu: SendNudes2.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1.25/3) / practic (1/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins) : admis.Alte precizări: Bafta! Quote Edit Quote
Darkley.[] Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Nick-ul tău: Darkley.[]Rank: 5.Am dat test cu: TryNova[]Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1/3) / practic (2/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins) : admis .Alte precizări: Bafta! Quote
Darkley.[] Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Nick-ul tău: Darkley.[]Rank: 5.Am dat test cu: Snov.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins) : respins.Alte precizări: Invata mai bine ! Quote
AwpKING Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: IoaN[]Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Mai citeşte regulamentul facţiunii! Quote
Morcov Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Nick-ul tău: MorcovelRank: 4Am dat test cu: CipriaN.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0/3) / practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins) : Admis.Alte precizări: Nu. Quote
Morcov Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Nick-ul tău: MorcovelRank: 4Am dat test cu: WaterlemonNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0.25/3) / practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins) : Admis.Alte precizări: Nu. Quote
Darkley.[] Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Nick-ul tău: Rank: 5.Am dat test cu: TheSupreme.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2.25/3) / practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins) : Admis.Alte precizări: Succes ! Quote
AwpKING Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: ErikaNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2/3) şi practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Bine ai venit! Quote
Morcov Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Nick-ul tău: MorcovelRank: 5.Am dat test cu: VeleaNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Citeste regulamentul. Quote
AwpKING Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: .Adina$Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respinsă.Alte precizări: Mai citeşte regulamentul facţiunii! Quote
AwpKING Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 (edited) Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: Xx.FreSty.xXNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Mai citeşte regulamentul facţiunii! Edited December 6, 2019 by AwpKING Quote
Recommended Posts