qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: Grasu7 Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2.25/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: Md_First Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Respins. Alte precizări: Invata regulamentul. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: SOLEMiO Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1/3) / practic (1/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: irinel77 Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: SerkaN Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1.5/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: Itachi Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1.75/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: []GeorGe Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0.25/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: Junnior.DeSanta Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1.25/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: mihail. Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0.75/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: Navyy Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0.75/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: Jaxi Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2.25/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: NarcisDDB Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1.5/3) / practic (1/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 (edited) Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: .Mihai77z Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0.25/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Edited November 6, 2021 by qSkizzle. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: Lightwood Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0.75/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: ZADkieL[] Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0.25/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: Razvan_M Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1.5/3) / practic (1/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: YasHiMoTo.[] Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1/3) / practic (1/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: K3NNzOr. Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Respins. Alte precizări: Invata regulamentul. Quote
qSkizzle. Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: JohnNY Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: Edmund Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: THEWALL Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0.75/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Spor. Quote
qSkizzle. Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: .Elena Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admisa. Alte precizări: Succes. Quote
qSkizzle. Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: LucianVEG Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1.25/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Succes. Quote
qSkizzle. Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: LM10HD Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Respins. Alte precizări: Invata regulamentul. Quote
qSkizzle. Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Nick-ul tău: qSkizzle Rank: 7 Am dat test cu: Bughi.47 Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2/3) / practic (0/3). Ai trimis dovezile liderului?: - Rezultat (admis / respins) : Admis. Alte precizări: Succes. Quote
Recommended Posts