Anghel Andronic Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Cam asa? Daca vezi nickul deasupra capului il vezi si deasupra barii, daca nu, nu-l vezi deloc. Deci, Tibi a spus ca e OK in prima imagine din acest post! Deci ceea ce inseamna ca avem voie cu hp bar... doar sa nu se vada nicknameul (ceea ce pe mine nu ma deranjeaza)... @@Tibi Astept sa vad daca e bine in prima poza si daca @@alesu sau @ poate sa faca acest lucru...
Bogdan2000 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 @@Tibi daca am un dmg mai praff nu pot vedea nicku de la o distanta mai mare,etc pot sa-l pastrez?
NutzuXp Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 (edited) /// Edited November 5, 2013 by Radw.
Relix Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Este bine si asa dar cine ar face un DMG care sa nu se incadreze in cerintele de mai sus : distanta si hitman undercover.....
Nove Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Bravo Tibi insfarsit toti suntem egali aproape...
UtzuBraila Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Sunt o gramada de codati, care sfideaza adminii folosind aim-uri si wall-uri, dar sunt foarte putini si invitabil sa fie la atatia playeri.Oricum RESPECT staff-ul pentru munca depusa in combaterea hackerilor!
viorelunu Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 ba daca sunteti asa de buni aia din staff dc nu ii detectati si pe aia de , de la 1 sau 2 hp nu le mai scade aaaa? bagati alt admbot sau faceti ceva
kosnes scartait da roti Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Nu sunt de acord cu ideea asta, dar tu ai decizi Tibi, am sa respect regula asta.
cruise Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 @@Tibi damage informer care arata cui ii iei hp nu este legal? Imi arata doar cand ii iau damage la distante mici.
Tibi Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 @@Tibi damage informer care arata cui ii iei hp nu este legal? Imi arata doar cand ii iau damage la distante mici.Citeste postarile din urma si o sa afli singur daca e legal sau nu. deci care este legal?Este facut de cineva unul "legal" dar nu merita promovat pentru ca cere bani pe el.
jupbogdan Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Da... este vorba de alesu, el a facut unele modificari, si cere bani, urat din partea lui, fiindca lui nu ii sunt ceruti bani pentru a juca pe server...
alesu Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Citeste postarile din urma si o sa afli singur daca e legal sau nu. Este facut de cineva unul "legal" dar nu merita promovat pentru ca cere bani pe el. Versiunea trial e gratuita O.o. Da... este vorba de alesu, el a facut unele modificari, si cere bani, urat din partea lui, fiindca lui nu ii sunt ceruti bani pentru a juca pe server... De ce ar fi urat din partea mea? De ce m-as chinui cu un sunrise cand stiu ca am capacitatea sa ajung mai sus? Wtf? o.O
Ville.Capone Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Este facut de cineva unul "legal" dar nu merita promovat pentru ca cere bani pe el. As putea sa fac unu foarte usor, mai complex si mai frumos, dar mi-a dat 500kk in joc alesu sa nu-l fac public. Si din moment ce nu mai am banii sa-i returnez nu-mi pot incalca promisiunea.
RemixX Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Deci alesu = fail... doar de curiozitate cu cat s-ar vinde damage informer legal? cati kk?@@alesu
alesu Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 (edited) De curiozitate, topicul meu este inca disparut. Prin urmare, doar cei care l-au achizitionat in trecut sau prietenilor/cunoscutilor mei il voi da, in rest, folositi modul postat de Bluu. E la fel de bun (aproape), diferentele fiind ca nu arata damageul dat EXACT la unele arme. PS: Mai devreme aparea si disparea, nu cred ca e o problema de la IPB, prin urmare ramane asa. Edited November 12, 2013 by alesu
Tobi Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 DMG Informer este interzis pe acest server si se sanctioneaza de la ban 10 zile pana la permanent. Motivele pentru care acest mod a fost interzis sunt mai multe, unul din ele este ca nick-ul hitmanilor undercover se vede cu aceste moduri numite de obicei "DMG Informer", si un alt motiv ar fi ca se vede nick-ul playerilor de la distanta, ceea ce se considera hack, conform regulii din regulamentul serverului, care spune asa: Daca totusi vreti sa folositi un DMG Informer acesta trebuie sa nu incalce regulile din regulament, acest mod nu trebuie sa detecteze nick-ul hitmanilor /undercover, nu trebuie sa vada nick-ul playerilor de la distanta. Aceste versiuni de moduri care indeplinesc cerintele de mai sus NU sunt interzise. Cei care folosesc moduri care aduc avantaje fata de alti playeri sunt sanctionati. Tibi dar link de download nu ai pus?
balasa Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 DMG Informer este interzis pe acest server si se sanctioneaza de la ban 10 zile pana la permanent. Motivele pentru care acest mod a fost interzis sunt mai multe, unul din ele este ca nick-ul hitmanilor undercover se vede cu aceste moduri numite de obicei "DMG Informer", si un alt motiv ar fi ca se vede nick-ul playerilor de la distanta, ceea ce se considera hack, conform regulii din regulamentul serverului, care spune asa: Daca totusi vreti sa folositi un DMG Informer acesta trebuie sa nu incalce regulile din regulament, acest mod nu trebuie sa detecteze nick-ul hitmanilor /undercover, nu trebuie sa vada nick-ul playerilor de la distanta. Aceste versiuni de moduri care indeplinesc cerintele de mai sus NU sunt interzise. Cei care folosesc moduri care aduc avantaje fata de alti playeri sunt sanctionati. @@Tibi, am acest DMG informer este bun? http://www.youtube.com/watch?v=GRhmyXGN4D4
Tibi Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 @@balasa, n-am cum sa-mi dau seama daca e legal dintr-un asa video. daca indeplineste cerintele din prima postare, e legal.
balasa Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 @@balasa, n-am cum sa-mi dau seama daca e legal dintr-un asa video. daca indeplineste cerintele din prima postare, e legal. @@Tibi, Acel DMG informer nu arata nickul playerilor de ladistranta mare dar nici de la distanta mica. @@Tibi, ms.
Moraru Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 @@Tibi imi dai si mie un damage informer legal,decat sa fac o prostie,,,,,,,,,,,,,,,, http://bugged.ro/topic/46021-kills-informer-si-restul-moduri-klax/ asta e legal?
Recommended Posts