Popular Post Tibi Posted November 3, 2013 Popular Post Posted November 3, 2013 Pe parcurs ce serverul a crescut odata cu el a crescut si interesul playerilor asupra orasului San Fierro, despre deschiderea lui si despre cum am putea "avea mai mult loc" odata cu acesta. Ideea pare buna, dar poate sa nu fie chiar asa atunci cand e pusa in practica. Imagini cu San Fierro! San Fierro este un oras "rupt" de Las Venturas si Los Santos pentru ca este la o distanta destul de mare fata de celelalte doua, situat prin apropierea muntelui Chilliad, fiind un oras destul de mic in comparatie cu Los Santos, care este de departe cel mai populat oras de pe server. Las Venturas a fost deschis prin luna februarie si pana acum nu a reusit sa adune prea multa lume, multi dintre playeri preferand sa ramana in continuare in Los Santos, locul unde este stiut faptul ca este intalnit cel mai mare lag de pe server. S-ar putea intampla acelasi lucru si cu San Fierro, s-ar putea ca acest oras sa fie deschis, insa s-ar putea sa fie si mai putin populat decat Las Venturas. Lumea prefera Los Santos, in mare parte pentru faptul ca e orasul pe care il cunoaste cel mai bine. De ce sa votezi popularea Las Venturas-ului? -pentru ca este un oras usor de "accesat", un oras in care ajungi intr-un minut din Los Santos. -este un oras frumos. -popularea lui s-ar face prin punerea mai multor case/biz-uri/joburi s.a.m.d. Mult mai multe decat sunt acum. -posteaza in acest topic daca ai mai multe motive pentru care merita sa votezi popularea Las Venturas-ului. De ce sa votezi pentru deschiderea San Fierro-ului? -un oras nou. Orice noutate e binevenita. -se stie faptul ca strazile din San Fierro sunt unice, sunt excelente pentru masinile de viteza / runneri / s.a.m.d. -este un oras frumos, un oras in care faci cu drag "role-play". -posteaza in acest topic daca ai mai multe motive pentru care merita deschiderea San Fierro-ului. Acest sondaj este doar pentru simpla curiozitate. Ganditi-va de doua ori inainte de a vota, ar putea conta foarte mult acest sondaj, sau ar putea sa nu conteze deloc. 33
Cristi1 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 SAn Fiero e cel mai frumos Oras, Cu Locuri unice! 1
Sorin Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Eu unul votez "Deschiderea San-Fierro-ului" pentru ca este cea mai frumoasa parte. Parerea mea ca odata cu deschiderea acestuia o sa fie ceva de genul 50% LS 40% San Fierro si 10% Las Venturas.
Ghelbeaza Cristian Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 De ce sa votezi popularea Las Venturas-ului?-pentru ca este un oras usor de "accesat", un oras in care ajungi intr-un minut din Los Santos.-este un oras frumos.-popularea lui s-ar face prin punerea mai multor case/biz-uri/joburi s.a.m.d. Mult mai multe decat sunt acum.-posteaza in acest topic daca ai mai multe motive pentru care merita sa votezi popularea Las Venturas-ului.
Popular Post viciu Posted November 3, 2013 Popular Post Posted November 3, 2013 Bun deci in primul rand este un subiect care am vrut sa il deschid chiar daca am facut o mica pauza. Dece sa deschideti SF-ul cand in LV nu vezi sa fie populat? Sa deschizi SF-ul numai ca sa fie deschis ca si pe alte servere si sa fie un oras pustiu? Sa deschizi SF-ul pentru a se cumpara bizzurile/casele si sa fie pustiu? Nu nu are rost sa deschizi SF-ul pana nu vezi ca LV v-a deveni pe jumatate din LS. Daca sunteti de acord+1. @@Tibi un topic foarte bun. 21
rik- Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Parerea mea sa se deschida San Fierro. Daca se intampla asta ar cam trebui si acolo niste mafii, taxi, fbi, pd, joburi, case si bizuri.
jupbogdan Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Cred, ca cel mai bine ar fi ca San Fiero sa fie deschis mai incolo, deoarece si in momentul de fata putina lume sta in Las Venturas, astfel decat sa avem 2 orase putin populate gen Las Venturas si San Fierro mai bine sa avem 2 orase populate calumea, cum ar fi Los Santos si Las Venturas.
FlAvIuSs Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) @@Tibi E greu de ales, totusi LV-ul este un oras foarte frumos, cum ar fi si zona Los Aztecas, intrare LV..etc.. Si SF-ul ar fi un oras frumos cu case bizzuri si poate noi factiuni.. @ tare..=)) Edited November 3, 2013 by KaZzy.
gigal bosu tau sekret Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Deschiderea San-Fierro-ului clar!
zielsziek Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Eu as zice, popularea la San Fierro, e un oras foarte interesant, de foarte multe ori l-am vizitat si-mi place foarte mult . Sunt o multime de case foarte frumoase, cu interioruri luxoase . Sper... sa fie deschis san fierro, dar daca deschidem san fierro, sa fie si acolo vreo 40 case, 30 bizz-uri . In primul rand, daca vrei sa populezi un oras, ai nevoie de case pe tot spatiul, nu doar in 2 locuri . Propun sa se deschida san fierro, dar sa fie adaugat si urmatoarele lucruri, in caz ca e adaugat : -Un spawn, in san fierro ca sa se populeze -Bizz-uri, cat mai multe si folositoare -Case, multe si frumoase Sper, sa fie deschis !
Nemesis_TM Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Votez Las Venturas pentru ca mai intai eu cred ca trebuie sa terminam un oras si apoi sa deschidem altul. Adica : Las Venturas trebuie deschise business-urile toate, casele aproape toate, ca in Los Santos. @@Tibi , @ avem 1000 sloturi si suntem foarte multi online. Sugerez sa adaugati mai multe case, cu interior luxos, nu pravali. Business-urile sa le putem pune la vanzare cu 1kkk (999,999,999$) ca si casele. Sper ca am spus ce trebuia sa spun. A fost doar parerea mea.
Heydrich Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Deschiderea SF-ului, multi ne-am muta deja acolo mai ales eu. Dar pentru populare trebuie sa exista mai multe HQ-uri si in restul oraselor. De exemplu ar trebui sa fie un HQ al fiecare factiuni in fiecare oras. Eu as zice, popularea la San Fierro, e un oras foarte interesant, de foarte multe ori l-am vizitat si-mi place foarte mult . Sunt o multime de case foarte frumoase, cu interioruri luxoase . Sper... sa fie deschis san fierro, dar daca deschidem san fierro, sa fie si acolo vreo 40 case, 30 bizz-uri . In primul rand, daca vrei sa populezi un oras, ai nevoie de case pe tot spatiul, nu doar in 2 locuri . Propun sa se deschida san fierro, dar sa fie adaugat si urmatoarele lucruri, in caz ca e adaugat : -Un spawn, in san fierro ca sa se populeze -Bizz-uri, cat mai multe si folositoare -Case, multe si frumoase Sper, sa fie deschis ! Foarte buna ideea, mai ales cea cu spawnul. Asa s-ar popula mult mai repede. Pana acuma era populat si LV-ul daca era spawn zone si acolo.
DeeJays Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) Am votat pentru deschiderea orasului San Fierro din mai multe motive In orasul San Fierro sunt multe locuri bune pentru stunt-eri, acestia stau acolo cu orele si mereu li se strica/raman fara benzina la motor si pot sa se duca pa benzinarie/pns pentru a lua benzina si a repara motorul in caz ca fac stunt singuri, fara alti prieteni/playeri. Orasul San Fierro este unul nemaipomenit pentru mafiotii serverului, acolo sunt locuri ideale pentru a se lupta 2 mafii intre ele, sunt locuri foarte bune si sper sa se deschida acest oras si sa se puna Turf-uri si acolo. In acest oras sunt si multe bizz-uri/case asezate in locuri foarte bine gandite, este un oras elegant/luxos unde multi si-ar dorii sa ramana Si as propune sa se faca si Spawn civil in orasele Las Venturas si San Fierro [in caz ca se deschide] Asa playerii care vor sa stea intr-un oras anume, sa nu mai stea sa treaca prin fiecare oras/sat pentru a ajunge la locul dorit Sau sa se faca la aeroport un fel de bizz unde unde fiecare player daca vrea sa calatoreasca intr-un oras anume cu avionul, sa se duca la aeroport si sa poata alege in ce oras sa se duca pentru o suma de bani, iar acel bizz sa se scoata la vanzare. Aceasta ar fi un mare avantaj, daca s-ar pune turf-uri in San Fierro, pentru mafiotii server-ului, deoarece nu o sa mai trebuiasca sa piarda 3 minute din war pentru a merge in orasul in care au war. Si voi spune si de ce nu votez pentru popularea orasului Las Venturas Deoarece este un oras simplu, doar cu cateva locuri frumoase, in acest oras gasesti numai strazile acelea lungi, cat niste autostrazi, si nu e tocmai cel mai frumos oras din Gta San Andreas. In schimb San Fierro e un fel de New York din zilele noastre, cu case si bizz-uri foarte bine aranjate, si foarte multe, locuri foarte bune pentru stunt-erii server-ului, locuri foarte frumoase de vizitat, locuri foarte bune pentru war-uri. Si sunt mai multe argumente pozitive pentru deschiderea acestui oras, insa e doar o parere, doar voi puteti decide daca il deschideti sau nu. @@Tibi Atat am avut de spus, sper mult sa se ia in considerare :D Edited November 3, 2013 by DeeJays 3
far0 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Mai degrabă s-ar popula foarte bine si Las Venturas (prin adăugarea unor noi case si business-uri) + alte update-uri consistente, iar după ce acest oraş va fi aproape la fel de populat ca si Los Santos, sa se deschide si San Fierro.
AirSurfer Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Eu as zice SF,majoritatea playerilor vorbesc despre Ddeschiderea lui, si cred ca ar fi mult mai populat decat LVul,daca nu am reusit cu lv sa reusim cu sf+ ca strazile din Sf sunt superbe. 1
Trebor. Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 SF , pentru ca in SF este al 2-lea oras in care treci (in single player) iar pana am popula tot LV+countryside ar dura mult , eu zic ca mai bine sa se deschida SF si sa se adauge si case/bizzuri in LV , @@Tibi @
Explozive_Chocolate Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) San Fierro. Edited November 3, 2013 by Explozive_Chocolate
sNaCks Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 @@Tibi Eu votez cu Deschidere San Fiero . Pentru ca este un oras " nou " Si nah ce e nou e bun ;]]
Recommended Posts