tudor_321 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Eu as vota pentru deschiderea Orasului San Fierro deoarece este un oras frumos cu mutlte locuri frumoase in preajma lui cum ar fi Chiliad.Bineinteles ca si Las Venturas as vota,dar prefer San Fierro!
sebic Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Eu as vrea sa se deschida San Fierro..este cel mai frumos oras...si zic ca o sa fie foarte populat
Sorin Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 (edited) Eu spun ca este logic de ce toata lumea posteaza deschiderea SF. Â 1, San Fierro este cel mai frumos oras. 2,LV nu il poti popula chiar daca se va muta spawnul. In Gta Sa ai misiuni in Los Santos dupa care va veni San Fierro si playerii care stiu asta normal dupa parerea mea ca nu se vor muta in LV. 3. San Fierro este cel mai realistic oras, care te chiama la el [daca putem spune asa]. 4.Sper sa intelegeti ca nu postam aici doar sa se deschida SF pentru ca este un moft dar este si mai cunoscut SF + in jocul singleplayer acolo vor cei mai multi. Edited November 6, 2013 by Kripto.
SmoKKer. Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Am votat "Deschiderea San Fierro-ului" deoarece daca sar adauga 2 mafii , 1 factiune de politite  eu cred ca s-ar popula pentru ca este un oras unic si strazile sunt frumoase precum si cladirile. Daca o sa fie politie ,mafii si de ex. un taxi (nu e neaparat taxi) si bizz-uri , 24/7 , banca si case lumea ar sta aici deoarece multi merg pe muntele Chiliad si ar avea rent in San Fierro pentru ca e mia rapid. As da rent acolo si pentru ca este un oras in care nici in single player nu prea il vizitezi. Mie cel putin miar placea sa stau in San Fierro este dupa parerea mea cel mai frumos oras.E un oras frumos si pentru cladirile lui strazile si afisele frumoase. Acum... Asta e parerea mea.
Hidro. Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Degeaba deschidem SF , daca nici jumatate din Las Venturas nu este populat.
CraZzZy Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Las Venturas nu este populat pentru ca multe din joburi,ca de exemplu fish sau deliver pizza, sau un dealership nu exista in Lv. Daca ar exista astea ar fi la fel ca Ls-ul. Am dat exemplu dekt de cateva lucruri, dar sunt mult mai multe care nu exista in Lv.
TheTerminator Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 (edited) Daca s-ar deschide SF-ul ar fi un avantaj pentru playeri care cauta o factiune/casa/ un bizz . Preturile exagerate a caselor, bizz-urilor vor scadea , iar playeri simpli ar putea detine o casa cumparata la un pret "decent" . Locuri de mafii(HQ) in SF sunt multe si foarte interesante ( acel loc pe malul oceanului " 69 pier mobs" sau acea cladire uriasa de la intrare in SF cu cele 2 terenuri de tennis, etc). Â Bizzurile si casele sunt la mare cautare , chiar daca s-ar deschide multe case in SF toti playeri vor dorii sa mearga in LS, acolo suntem invatati. Deci trebuie sa se faca un job unde se castiga putin mai mult sau ceva ce poate atrage playerii sa stea in SF mult mai mult. Cat despre bizz-uri nu cred ca vor produce foarte multi bani daca acest oras nu va fi populat, exceptie fac CNN, PnS , Benzinari. Â Si un DS in SF nu ar strica , sa nu mai batem atata drum pana in LS... Un loc interesant ar fi pe langa acel loc "69 pier mobs". Â Â Â Â Sper sa se deschida SF si ca noi playeri sa ajutam cu cat mai multe idei pentru a face un loc mai distractiv acest server. Â Â @@Tibi +1 Edited November 6, 2013 by Kraft.
Miki Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Tibi ai si tu dreptate dar sa stii ca de la deschidere Las Venturas-ului pana acum chiar s-a dezvoltat si este destul de populat .Deschiderea San Fierro-ului ar fii o idee mai mult decat buna as putea spune una "geniala".Pana la momuntul de fata voturiile arata ca se vrea deschidere San Fierro-ului , care bineinteles este si parerea mea.S-a ajuns la 1000 de sloturi si inevitabil zilnic sunt 1000 de playeri conectati la anumite ore(seara deobicei dupa scoala). Pararea jucatoriilor conteaza foarte mult din punctul meu de vedere , iar daca ei vor sa se deschida inseamna ca asta trebuie facut. Idei faine pentru acel oras ar fii : Biz-uri / case / jobs  s.a.m.d ( exact cum ai mentionat si tu ), insa ar fi tare sa se puna si HQ-uriile la unele mafii sau la alte factiuni "Noi" precum si pe viitor daca orasul are succes deschiderea "Taxi SF" si "SFPD" mi s-ar parea interesant. Cam atat am avut de spus. Pace!
SPORT Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Â Bun deci in primul rand este un subiect care am vrut sa il deschid chiar daca am facut o mica pauza. Dece sa deschideti SF-ul cand in LV nu vezi sa fie populat? Sa deschizi SF-ul numai ca sa fie deschis ca si pe alte servere si sa fie un oras pustiu? Sa deschizi SF-ul pentru a se cumpara bizzurile/casele si sa fie pustiu? Nu nu are rost sa deschizi SF-ul pana nu vezi ca LV v-a deveni pe jumatate din LS. Â Â Â Â Â Uitati de comentul asa eram beat cand lam facut !!! Asa ca nici acum nu cred cas treaz dar daca tot vor atat de multi deschidere SF hai ca votez pentru!
dArl1ng Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Â Bun deci in primul rand este un subiect care am vrut sa il deschid chiar daca am facut o mica pauza. Dece sa deschideti SF-ul cand in LV nu vezi sa fie populat? Sa deschizi SF-ul numai ca sa fie deschis ca si pe alte servere si sa fie un oras pustiu? Sa deschizi SF-ul pentru a se cumpara bizzurile/casele si sa fie pustiu? Nu nu are rost sa deschizi SF-ul pana nu vezi ca LV v-a deveni pe jumatate din LS. Â
Andruz Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Eu zic sa se deschida SF pentru ca este un oras cu peisaje unice acolo putem fac biz-uri frumoasa cum ar fi un centru special adica ceva gen Cosmote Orange Vodafon iar de acolo sa ne lom credit telofon etc un cnn si acolo case de lux maxim sunt case foarte frumoase si mari mam plimbat cu prieteni mei putin prin SF si LV si orasele sunt foarte frumoase dar e urat ca in SF nu e nimic daca tot id 1000 de pleyers ar trebui sa se deschida si acolo sa fie si job cu traker ,. Votez pentru deschiderea SF !
Deliric Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Eu zic ca ar trebui deschis SF-ul si cu ocazia asta mai puneti si acolo 18 turfuri, niste mafii noi, SFPD, etc. + ca SF-ul este cel mai role-play oras de pe samp, parerea mea, cel mai frumos oras.
SfinXuL Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 popularea lv deoarece nu are rost sa deschida sf cand  LV nu e populatÂ
.dj-bl3nd. Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Sa sa deschida san-fiero pentru ca are locuri mai frumoase decat in las -ventures si ar merge plaiery acolo ca sa aiba o casa sau sa intre intro factiune in sf
Devil. Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Daca s-ar deschide SF-ul ar fi un avantaj pentru playeri care cauta o factiune/casa/ un bizz . Preturile exagerate a caselor, bizz-urilor vor scadea , iar playeri simpli ar putea detine o casa cumparata la un pret "decent" . Locuri de mafii(HQ) in SF sunt multe si foarte interesante ( acel loc pe malul oceanului " 69 pier mobs" sau acea cladire uriasa de la intrare in SF cu cele 2 terenuri de tennis, etc). Â Bizzurile si casele sunt la mare cautare , chiar daca s-ar deschide multe case in SF toti playeri vor dorii sa mearga in LS, acolo suntem invatati. Deci trebuie sa se faca un job unde se castiga putin mai mult sau ceva ce poate atrage playerii sa stea in SF mult mai mult. Cat despre bizz-uri nu cred ca vor produce foarte multi bani daca acest oras nu va fi populat, exceptie fac CNN, PnS , Benzinari. Â Si un DS in SF nu ar strica , sa nu mai batem atata drum pana in LS... Un loc interesant ar fi pe langa acel loc "69 pier mobs". Â Â Â Â Sper sa se deschida SF si ca noi playeri sa ajutam cu cat mai multe idei pentru a face un loc mai distractiv acest server. Â Â @@Tibi +1 Â Â Â Â Â Buna ideie.
Turbo.97 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Deschiderea orasului San-Fierro .. Rezultat : Â
xMiTrUTz Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 (edited) Eu cred ca deschiderea SF-ului nu este o idee rea, dar s-ar putea face un mic test: sa se observe intr-un anumit interval de timp care oras devine mai populat SF sau LV drept urmare s-ar putea lua o decizi in privinta spawnpoint-ului,in fine eu cred ca orasul SF ar deveni un oras mai populat decat LV-ul deoareces-ar adauga joburi noi=>jucatorii vor incepe sa lucreze mai mult prin SF din mai multe motive (s-au plictisit de joburile actuale,vor sa incerce ceva nou etc.)casele si biz-urile noi ar atrage jucatori care vor liniste si nu LAG + ca orasul este superb pentru robberi,war-uri intre mafii,stunteri etc.Eu mi-am spus doar punctul de opinie. Edited November 7, 2013 by xMiTrUTz
Devil. Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Eu cred ca deschiderea SF-ului nu este o idee rea, dar s-ar putea face un mic test: sa se observe intr-un anumit interval de timp care oras devine mai populat SF sau LV drept urmare s-ar putea lua o decizi in privinta spawnpoint-ului,in fine eu cred ca orasul SF ar deveni un oras mai populat decat LV-ul deoarece s-ar adauga joburi noi=>jucatorii vor incepe sa lucreze mai mult prin SF din mai multe motive (s-au plictisit de joburile actuale,vor sa incerce ceva nou etc.) casele si biz-urile noi ar atrage jucatori care vor liniste si nu LAG + ca orasul este superb pentru robberi,war-uri intre mafii,stunteri etc.Eu mi-am spus doar punctul de opinie. Â Â Â Crezi prostÂ
kosnes scartait da roti Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Deschiderea San Fierro-ului deoarece vrem sa vedem alte bussines-uri, alte locuri de rob, etc.
tHeFaStErU Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Eu cred ca ar fi bine sa se deschida SF, eu unul vreau o casa acolo si de ce nu un bizz, deoarece acolo vor fii ieftine, se pot face mai multe cartiere de locuinte etc.Locurile pentru rob, runner sau stunt sunt cu zecile deci este foarte frumos.Eu si cu inca vre 4 prieteni deja ne-am pregatit bani pentru vreo posibila deschidere.Sper sa se deschida!
Recommended Posts