RIPZOR Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) Multa lume prefera San Fierro deoarece e mult mai frumos , Las Venturas este mai mult intr-o zona desertica , deasemenea Los Santos este o zona mai " dezvoltat " . Votez pentru San Fierro , mi-ar placea sa am o casuta acolo . Edited November 3, 2013 by RIPZOR
CTC Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) Deschiderea SF-ului. Edited November 3, 2013 by Edmond.
Geo1997 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Sustin idea populari  Las Venturas-ului .Ar mai trebui adaugate Case In LV in zona HQ Paramedic//Job Mechanic. Si bizz-uri.Si adaugare unui paintball in LV mai precis In Arena de langa HQ Taxi LV.
SPORT Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) Bun deci in primul rand este un subiect care am vrut sa il deschid chiar daca am facut o mica pauza. Dece sa deschideti SF-ul cand in LV nu vezi sa fie populat? Sa deschizi SF-ul numai ca sa fie deschis ca si pe alte servere si sa fie un oras pustiu? Sa deschizi SF-ul pentru a se cumpara bizzurile/casele si sa fie pustiu? Nu nu are rost sa deschizi SF-ul pana nu vezi ca LV v-a deveni pe jumatate din LS. Â Â Â Â Edited November 3, 2013 by DNA 1
FLo.w0w Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Deschiderea San Fiero-ului , si sa se adauge un spawn si acolo si si in Las Venturas , si cand dam /spawnchange sa fie /spawnchange [1-3] 1. Los Santos,2.San Fiero,3.Las Venturas.
Kunter.Capone Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) Pro: Deschiderea San Fierro-ului , asa fiecare jucator va avea acess la un bizz casa, si propun sa se mai aduage mai multe case si prin Lv lafel si prin sf daca se va deschide. Edited November 3, 2013 by Kunter.Capone
BlackOutCRYS Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Cand a fost bagat update-ul ala care nu le placea playerilor cu damage la ciocnirea masinilor, imediat l-ati schimbat. Acum, ca jucatorii cer SF, voi ne dati sansa sa alegem... Ce sa mai ceri de la niste owneri? Pe cuvant, pe cate servere am jucat n-am mai vazut staff asa de bun cu playerii. Â Votez San Fierro!
sNaCks Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Sa se deschida SF Si sa fie ca in LV (SF police departament)+mafi+bizzuri etc Si sa mai fie dealership in toate cele 3 orase.
iulikeme Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 nu are rost sa se deschida san fiero daca las venturas nu este populat ! 1
Crysty. Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Eu cred ca nu e cazul sa se deschida San Fierro, mai bine popularea Las Venturas-ului pentru a fi egaliate pe server.
alinmarian504 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Deschidere SF-ului! Deschiderea SF-ului!!!Â
Daniel_Mihai Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Votez deschiderea oraşului San Fierro. Este un oraş unic. Totodată, este cel mai frumos oraş din SA după părerea mea. Este păcat ca un astfel de oraş să nu fie folosit, mai ales când îl avem de la 'mama natură'.
Zuzu_BLack Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) Odată cu deschiderea San Fierro-ului ar venii mai mulţi playeri, ar fi mai intereseaţi de server.  + să se adauge nişte job-uri noi, încă vre-o 5-6 facţiuni, ar fi mult mai frumos.  +++ EDIT : Şi un spawn în fiecare oraş ar fi perfect. Edited November 3, 2013 by MAD 1
Twist7 Official Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Deschiderea San Fiero fiindca e mai frumos si acolo sa se mai adauge alte factiunii cum ar fi : FBI,SFPD,NG SF,Mafii si Taxi SF si niste bizzuri.
FireRuleZ Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) De ce sa se deschida San Fierro?  In opinia mea este una dintre cele mai bune decizii. De ce ?  1. REGLAREA ECONOMIEI Se stie ca pentru un incepator e aproape imposibil (zic in cunostiinta de cauza) sa ajunga in stadiul in care sa detina cel putin cat al 20-lea buget dupa server (aprox. 1.500.000.000$) Un player trebuie sa munceasca peste trei luni pentru a avea banii necesari pentru o casa pe VineWood. Un player trebuie sa munceasca peste cinci luni pentru un bizz care sa scoata peste 500.000$ pe zi. Cu ce ar ajuta deschiderea San Fierro? -Introducerea a mai multor bizzuri => concurenta pe piata => pret scazut => avantaj pentru incepatori. -Introducerea a mai multor case  => concurenta pe piata => pret scazut => avantaj pentru incepatori.  Cum un player poate sa detina doar un business si o casa, cu siguranta vor fi mai multi oameni care vor avea o casa si un business ceea ce inseamna un server mai Role Play.  2. AERISIRE Suntem cunoscuti in lume pentru veniturile cele mai mici, avem un trai scazut deci nu ne permitem un calculator foarte scump, pentru a juca acest joc in parametri apropiati de cei normali ar trebuii sa nu avem LAG, pentru a nu avea lag trebuie sa nu avem aglomeratie.Cu ce ar ajuta asta? -Lag-ul ar fi mai mic in orasele Los Santos si Las Venturas. -Mult mai mult playeri (peste 50% din playeri au o configuratie praf) s-ar bucura de o imagine mai buna, neintrerupta.  3. FACTIUNI NOI Toti avem idealul de a fi lider, fie ca esti incepator, fie ca ai "n" zile pe server acest ideal ramane de neschimbat, factiunile sunt putine, playerii sunt multi, probabil este un prilejd minunat pentru a dovedi si restul serverului ca are capacitatea de a conduce armonios o factiune.Cum adica? Un nou oras -> noi factiuni -> noi membri -> noi lider -> probabil un staff mai capabil. Noi factiuni -> mai multa distractie. Mai multa distractie -> mai multi playeri. ..................................................................................................................................................................................................   Acum cum ar fi cel mai bine sa proceda-ti (@@Tibi, @).  Probabil multi care isi doresc o casa/bizz in S.F. vor fi Off ceea ce e nedrept. Probabil cei care vor avea mijloace de deplasare mai rapide vor epuiza toate casele/bizzurile. Si aceste probabilitati continua.  Cel mai bine ar fi deschiderea unui TOPIC de LICITATII. E ceva drept si corect, toti vor avea o sansa, nu va conta norocul.  Asa ca cel care va licita cel mai mult va si avea ceea ce isi doreste...  It's fair !     Dragilor, aceasta este parerea mea si probabil cea mai consolidata din punct de vedere stategic...  @@Tibi sper sa ne dezvalui si punctele tale de vedere, o sa le citesc cu un mare interes ! Edited November 3, 2013 by FireRuleZ-God 2
RAGNA Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Deschiderea San Fierro -se stie faptul ca strazile din San Fierro sunt unice, sunt excelente pentru masinile de viteza / runneri / s.a.m.d.
Marian0207 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Ambele ideei sunt bune dar eu votez pentru deschiderea San Fierro. Totusi ar merge si mutarea Spawn-ului in Las Venturas pentru popularea lui.
DragonuAK47 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 După părerea mea ar trebui deschis San Fierro deoarece este un oraş mult mai frumos ca Las Venturas, un oraş ceva mai "modern" şi majoritatea jucătorilor ar merge cu plăcere acolo. Las Venturas nu se va popula niciodata după părerea mea deoarece la toţi le este mai uşor să facă lucrurile în LS.
alexpyro98 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Daca se deschide SF si se muta spawn civil in LV e perfect .
Recommended Posts