Chilly Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 San Fiero pararea mea.sunt unele locuri deosebite de frumoase..!
Slai Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Votez pentru deschiderea San Fierro-ului deoarece s-ar putea deschide noi bizz-uri, case, factiuni. Sunt foarte multi playeri si putine case si bizz-uri. San Fierro cred ca ar atrage si alti jucatori care inca nu joaca pe acest server, sincer chiar m-am plictisit de LS si LV, toata lumea vrea ceva nou! @@Tibi | @ !
praFFz0R Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Eu unul votez "Deschiderea San-Fierro-ului" pentru ca este cea mai frumoasa parte. Si chiar merita deschisa , avem timp sa populam si LV.
SchottKy Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 @@DeeJays Tu crezi ca conteaza frumusetea orasului?Daca se deschide SF se depopuleaza LS si LV.De ce sa avem 3 orase cu 300playeri fiecare cand putem sa avem 2 orase cu 500?\
Senz Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Eu cred ca deschiderea "San Fierro" ar fi o treaba. Deoarece Los Santos-ul si Las Venturas-ul zic eu ca sunt destul de populate.
Kaufe Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Â Bun deci in primul rand este un subiect care am vrut sa il deschid chiar daca am facut o mica pauza. Dece sa deschideti SF-ul cand in LV nu vezi sa fie populat? Sa deschizi SF-ul numai ca sa fie deschis ca si pe alte servere si sa fie un oras pustiu? Sa deschizi SF-ul pentru a se cumpara bizzurile/casele si sa fie pustiu? Nu nu are rost sa deschizi SF-ul pana nu vezi ca LV v-a deveni pe jumatate din LS. Â Â Â Â Â Â Sunt total de acord cu tine.
CLOSE Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 San Fierro ! Ar prinde bine si alt iii-a oras :))
Bodie Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 @@DeeJays Tu crezi ca conteaza frumusetea orasului?Daca se deschide SF se depopuleaza LS si LV.De ce sa avem 3 orase cu 300playeri fiecare cand putem sa avem 2 orase cu 500?\ e bine cum zice si scocila..
TuRboFinNn Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 (edited) Toti vor deschiderea SF-ului deoarece vor sa isi cumpere case/bizuri, prima saptamana cred ca va fi plin orasul, dar a doua saptamana va ramane pustiu deoarece este la o mare distanta de Las Venturas si Los Santos, ar fi mai bine sa se mai adauge case in Las Venturas sa devin mai populat si daca se poate sa se adauge DS si Spawn Civil, PaintBall si case. Daca sunteti de acord +1 . @@Tibi @ Edited November 4, 2013 by FYHAXXA.
CatalinConstantinAilincai Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 San Fierro, este un oras foarte frumos cu locatii extrem de minunate. Deci as propune sa se deschida. Oricum, acesta va fi mult mai popular ca Las Venturas.
AlecseY Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Â Bun deci in primul rand este un subiect care am vrut sa il deschid chiar daca am facut o mica pauza. Dece sa deschideti SF-ul cand in LV nu vezi sa fie populat? Sa deschizi SF-ul numai ca sa fie deschis ca si pe alte servere si sa fie un oras pustiu? Sa deschizi SF-ul pentru a se cumpara bizzurile/casele si sa fie pustiu? Nu nu are rost sa deschizi SF-ul pana nu vezi ca LV v-a deveni pe jumatate din LS. Â Â Â Â Â
denisro Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Eu votez pentru LV , deoarece SF-ul e prea departe,s-ar depopulariza LS/LV, plus ca mie imi place mai mult LV ,care e un oras mare si se pot adauga mai multe case si mai multe bizz-uri
Maximilien Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 (edited) Am votat cu popularea orasului Las Venturas deoarece asa ar trebui facut. Prima oara pe acest server a fost doar Los Santos, apoi dupa ce s-a marit serverul s-a deschis si Las Venturas. Parerea mea este ca trebuie sa se deschida mai multe factiuni in Las Venturas, nu doar Police Departament si Taxi. Ar putea fi creat un Paramedic Departament Las Venturas s.a.m.d. Deschiderea unor business-uri precum baruri, PNS, 24/7 in Las Venturas. Sa se puna un Paintball cu alte reguli, poate si o noua arena diferita de cea din Los Santos. Punerea a mai multor case in satele alaturate Dilimore si nu numai. Majoritatea au votat cu deschiderea orasului San Fiero, dar daca se deschide nu cred ca mai multi de 50 de playeri vor sta prin acest oras. Intradevar, San Fiero este un oras frumos, dar nu e momentul sa se deschida acum.  Sa se adauge "spawn zone" in Las Venturas. Edited November 4, 2013 by Maryan.
jamaica9 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 E buna ideea si cu popularare lv-ului dar sa puneti toate casele spre vanzre si bizz-urile mai accesibile sa poata cumpara si alti jucatori.. si prin ls sunt case care ar fi frumos sa fie puse. Si nu in ultimul rand sa va ganditi la toti jucatorii de pe server nu doar la cei pe care-i cunoasteti asta referitor la ceva anume, cine e istet se prinde. Bafta!
SchottKy Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 San Fierro, este un oras foarte frumos cu locatii extrem de minunate. Deci as propune sa se deschida. Oricum, acesta va fi mult mai popular ca Las Venturas. Ce mentalitate sa mor....Pai frumusetea orasului conteaza?Asa hai sa inchidem LV si LS ca arata mai bine SF.Mai bine sa fie 2 orase foarte populate(Nu populare cum ai scris tu) decat 3 populate mediu.
HerbageN1 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Dupa cum a spus si Tibi,eu as opta pentru popularea Las Venturas(nu este foarte populat). Daca s-ar deschide San Fierro,chiar si putinii oameni din Las Venturas s-ar putea muta in SF,rezultand la un 50/50,Los Santos ramanand orasul principal. Un exemplu: Daca in Las Venturas sunt in jur de 100 oameni,la deschiderea SF jumatate dintre acestia ar pleca iar LV ar ramane pustiu. Â Concluzia: Popularea Las Venturas si in timp...puteti deschide si San Fierro.Â
Liviu97 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Intrebarea este buna ,pe de o parte deschiderea orasului San Fiero ar reprezenta un pas inainte pt server dar  si popularea Las Venturas-ului ar fi foarte buna,  ceeace am observat  de cand joc pe server este marirea preturilor caselor ,la inceput preturile pt casele de la intrarea in LV erau cuprinse intre 35-60kk acum nu prea mai se gasesc sub 100kk ,daca sar deschide San Fiero sa se puna cel mult preturi mai accesibile pe case pt o populare rapida deoarece nu toti playari de pe server sunt bogati.
tHeFaStErU Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 San Fieroooooo!!!!!Best, un nou oras nu strica!
Recommended Posts