Jump to content

Recommended Posts

Posted

@@hh3x =)) Bai prientene , sunt Gold 2 cu 8/10 - 69 LP si Diana . Lee Sin e pur si simplu praf.. Salut! 

Lee sin e un campion bun, dar joaca prea mutli carnati cu el...

Ezreal = best ad carry pls

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lee sin e un campion bun, dar joaca prea mutli carnati cu el...

Ezreal = best ad carry pls

Ce faci cu Ezreal vs Vayne sau Draven + Leona?! Ha?

Posted

@@azeSan ce nick ai pe LoL? Cand aveam level 23 cred ca am jucat un meci contra ta(cineva cu diana), a scos 3 penta-uri in acelasi game, cam suspect:)))

Posted

Campionul meu preferat este Zed, deoarece pot scadea viata inamicului mai repede cu W, Q, E. Nu necesita mana, iar energia sa se incarca repde, ca si la Lee Sin si ceilalti ninja... De altfel mai imi place si pentru ca este dinamic, poti scapa usor cu W si E... Imi place si Ashe cu care am dat penta, dar si Kata, si cu ea am dat un penta foarte frumos.... Intr-un meci ranked as prefera adc, pentru ca daca nu ma descurc, cade vina pe support =)))

Posted

@@azeSan ce nick ai pe LoL? Cand aveam level 23 cred ca am jucat un meci contra ta(cineva cu diana), a scos 3 penta-uri in acelasi game, cam suspect:)))

AzeNoT1444 este numele meu pe lol.. Si nuj ce nick ai tu:D Intradevar , am facut multe penta-uri cu Diana .

Posted

Teemo

Campion de retardati.

@@azeSan nu conteaza, cred ca ma las de LoL in peleme.. am deschis un ticket, daca nu primesc 1 refund inapoi ma las.

De ce vreau un refund inapoi? Am rambursat doar pe Nidalee si Darius si nu mai pot rambursa inca un campion(vreau sa il rambursez pe yasuo si sa il iau pe zac).

Posted

@@azeSan in legatura cu refundurile sau in legatura cu teemo?

Teemo e un campion pentru retardati, e prea usor de jucat si are prea mult damage, ce n-as da sa se scoata de tot din LoL..

Posted

@@azeSan am primit raspuns, retardatu a verificat logurile de acum 4 luni sa verifice ce refunds am dat si a vazut ca am dat 3, nu 2, n-a mers smecheria, bagamias... A zis ca poate imi da un cont de pbe temporar(30 zile) sa testez campionii, acum ii astept reply-ul, poate imi ofera un cont pbe sa testez vel`koz, zac, hecarim si shaco.(doar cu astia n-am jucat)>

Posted (edited)

@@azeSan ba, e greu daca nu stii intrebarea de securitate de la yahoo in peleme. Nici nu cred ca primesc c**** dinala de invite(acum e altfel sistemul) sa pot face acc..

Edit: Dami accept pe skype si vorbim acolo.

Edited by hammy.