Jump to content

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma, nu prea stiu. L-am cumparat de putin timp. Am timp sa invat ^_^

Cand o sa ai peste 100 de jocuri jucate cu draven atunci o sa stii sa joci bine:P 

Posted

Eh, e greu cu el. Dar se invata. 

Joc doar de 1 luna LoL. Am de invatat. 

Nu ca e greu.. E cel mai greu adc.

Posted

Cu Draven e greu primele 10 meciuri pana te obisnuiesti cu Q-ul.Dupa aceea e foarte usor,trebuie sa farmezi cu 2 topoare si cand e putin mai aproape de tine E+W si dai cu topoarele in el si spamezi W-u.

Ce-a mai nasoala parte la draven e ca inamicii vad unde iti pica topoarele si esti expus.Te prinde Thresh/Leona,Caitlyn cu Q-u....Mai multe variante.

Posted

@SchottKy  Si in TF ce faci  cu draven? :)) Tu fugi dupa topoare cand aia dau focus pe tine.. Deci e foarte greu sa te joci cu championul asta... 1 meci am vazut din 1000 care stia sa joace 100% cu draven.. Credca a fost alien.. Bai deci cum juca ala cu draven .. credeam ca visez. 

Posted

@SchottKy  Si in TF ce faci  cu draven? :)) Tu fugi dupa topoare cand aia dau focus pe tine.. Deci e foarte greu sa te joci cu championul asta... 1 meci am vazut din 1000 care stia sa joace 100% cu draven.. Credca a fost alien.. Bai deci cum juca ala cu draven .. credeam ca visez. 

Dupa parerea mea Vayne si Ezreal sunt mai grei ADC decat Draven.

Posted

Am facut o gramada de Quadra-uri cu Draven.Eu ma refeream ca in general trebuie sa incerci sa prinzi topoarele ca sa nu consumi mana/in teamfight nu incerc sa le prind dar mi-am facut un fel de reflex sa dau click sa pice topoarele aproape de mine.La farm le dau in spate ca sa nu ma prinda in stun thresh/leona/morgana etc...

Unu bun cu Draven e TSV Kaggeh,e Diamond 1 facea stream mai demult nu stiu daca mai face.El juca 99% din meciuri cu Draven,acum nu stiu daca mai are stream-u avea foarte putine vizualizari stream-u lui + ca nu vorbea in engleza.Dar e super bun omu.

Posted

Dupa parerea mea Vayne si Ezreal sunt mai grei ADC decat Draven.

Intradevar  .. cu vayne e mai complicat macar poti sa scapi usor in tf asa e si cu ez..  dar @SchottKy cu draven daca joci vs un Wukong + leona + hard midder ce faci? nimic.. Te caci pe el de draven ca e useless. 

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Tristana ftw.Maxez e>q>r>w chiar daca pun primul punct pe e primul punct.Hehe.Le dau o gramada de troll-uri cu w  si flash.

Presupun ca tu esti Bronze 5 daca maxezi prima data E pe Tristana ADC.Poate ca maxezi E daca joci Troll pick pe mid.(Singurul mod sa scapi din elo hell spus si "Platinum")Se maxeaza Q pe Tristana prima data, altfel de ce ar mai fi ADC?E singura abilitate cu ceva AD pe ea.Adica AS mai exact

Posted

Campionul meu preferat este Xin Zhao , este un campion care poate juca aproape pe orice post....inafara de adc

• 2 weeks later...