J.Bach Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 (edited) @@VaLeNNNTiN Nu ai #####-ul de la gta corespunzator cu Interface Editor.Cauta pe net un ##### versiunea 1.0 si o sa iti mearga @ mersi Edited December 18, 2013 by J.Bach
GrasuXXX. Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Salut! Probabil nu multi stiu sa-si faca un InterfaceEditor (sa mute pozitiile banilor, HP-ului, Armurii, culorile lor, etc.) asa ca m-am gandit sa fac un tutorial despre asta. Sa incepem! Da-ti click pe aici pentru a descarca Interface Editor (IEV) 11. Dezarhivati arhiva. Cand terminati, intrati in IEV 11. Bun, va va aparea o fereastra noua cu o imagine in ea si toate facilitatile (Armura, viata, oxygen, bani, Wanted, etc.). Dati click stanga pe ce vreti sa mutati si tine-ti click-ul pana il duceti unde vreti. Ca sa ii schimbati culorea elementului dati click pe el si, in dreapta, va aparea un fel de meniu. Acolo se afla un patratel cu o anumita culoare. Da-ti click acolo si schimbati culoarea in care vreti dvs.! Daca nu gasiti o anumita culoare, da-ti click din lista pe Custom si cautati-o acolo. Cand terminati da-ti click pe Save (Click pentru a vedea imaginea cu el). Save se afla in josul aplicatiei. Dupa salvare dati X, apoi YES. Foarte bine! Acum ai ajuns in momentul adaugarii Interface Editor-ului in San Andreas. Selectezi InterfaceEditor.ini si .asi (pe ambele) apoi CTRL + C (Copy) si le copiati in folderul principal al jocului (unde se afla si launcherul samp.exe, gta_sa.exe, s.a.m.d.) Acum intrii in joc si vei vedea schimbarile! Sa ma scuzati daca a mai fost postat ! PS: Asta nu e orice Interface..este ca o aplicatie nu se schimba din acel fisier de setari. Copiat de pe comunitatea rivală. :| Primul link de download are viruşi.
Coso Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Mie pe SA-MP nu mi se schimba nimic si am facut cum ai spus tu. De ce?
Alberto Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 (edited) Up, poate mai are cineva nevoie! Link nou: http://www.dev-c.com/files/SAInterfaceEditor1.2.rar Edited June 10, 2016 by King Stradivarius
Robert R. Gabriel Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Am vazut la topicuri de astea si ce crezi, seamana cap-coada.
Recommended Posts