Popular Post J.Bach Posted November 6, 2013 Popular Post Posted November 6, 2013 (edited) Salut! Probabil nu multi stiu sa-si faca un InterfaceEditor (sa mute pozitiile banilor, HP-ului, Armurii, culorile lor, etc.) asa ca m-am gandit sa fac un tutorial despre asta. Sa incepem! Da-ti click pe aici pentru a descarca Interface Editor (IEV) 11. Dezarhivati arhiva. Cand terminati, intrati in IEV 11. Bun, va va aparea o fereastra noua cu o imagine in ea si toate facilitatile (Armura, viata, oxygen, bani, Wanted, etc.). Dati click stanga pe ce vreti sa mutati si tine-ti click-ul pana il duceti unde vreti. Ca sa ii schimbati culorea elementului dati click pe el si, in dreapta, va aparea un fel de meniu. Acolo se afla un patratel cu o anumita culoare. Da-ti click acolo si schimbati culoarea in care vreti dvs.! Daca nu gasiti o anumita culoare, da-ti click din lista pe Custom si cautati-o acolo. Cand terminati da-ti click pe Save (Click pentru a vedea imaginea cu el). Save se afla in josul aplicatiei. Dupa salvare dati X, apoi YES. Foarte bine! Acum ai ajuns in momentul adaugarii Interface Editor-ului in San Andreas. Selectezi InterfaceEditor.ini si .asi (pe ambele) apoi CTRL + C (Copy) si le copiati in folderul principal al jocului (unde se afla si launcherul samp.exe, gta_sa.exe, s.a.m.d.) Acum intrii in joc si vei vedea schimbarile! Sa ma scuzati daca a mai fost postat ! PS: Asta nu e orice Interface..este ca o aplicatie nu se schimba din acel fisier de setari. Edited November 6, 2013 by J.Bach 10
Remember Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Nu am vazut sa fie postat pe undeva un astfel de topic dar oricum multumim de tutorial.
sNaCks Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 @@J.Bach Daca imi arati si cum bag text ai +1 .
gAZAh. Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 @@J.Bach Daca imi arati si cum bag text ai +1 . Textul e acel ceas, ala e ceas-ul de la joc, e un bug. Pune ceasu ala de la interface unde vrei sa fie textul si in dreapta uned e %20 etc, pune text-ul care vrei sa apara. 1
J.Bach Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 @@sNaCks , scuze ca nu ti-am raspuns asa cum a zis si @ daca vrei sa bagi text o faci cu ajutorul ceasului aluia cand dai click pe el apare in dreapta casuta aia cu niste semne "???:;@" ceva de genul acolo pui textul care il vrei si il muti oriunde vrei tu sa-ti apara dand click pe ceasul de pe imagine si il muti cu ajutorul mouse-ului.
J.Bach Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 A mai fost postat de mine mai explicit! am vazut tutorialul l-ai furat de pe o comunitate de pe care tot eu l-am postat si acolo.exact cu aceiasi culoare si text.ti-as da link,dar fac reclama
RPGAlex Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 GJ pentru munca depusa, folositor tutorialul.
Raulinkov Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 @@J.Bach pune alt link de download la interface editor
.GenAdy. Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Eu cand dau sa mil fac imi apare "?????????" asta sau daca dau ignore imi scrie Error.
J.Bach Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 @@.GenAdy. asa e modul numai cu "????" nu prea are cuvinte asa e el iti dai si tu seama singur...
Omega Bugged Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Nume:Al3cS.Întrebarea / Modul la care aţi întâmpinat problema:Ce are de imi dă eroare la interface?Problema:Cand bag interface dă o eroare, cine ma ajută are +1SS (Screenshot) sau video (dacă este nevoie):http://imgur.com/tEyN3STAlte precizari: (optional)Dau +1 celui care mă ajută să rezolv
J.Bach Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Hmm..poti pune o poza cu ce eroare iti da si cand iti da?Ca asa nu imi pot da seama
VaLeNNNTiN Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 @@J.Bach Imi da aceasta eroare http://imgur.com/tEyN3ST
Holler Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 GJ pentru munca depusa, folositor tutorialul.
Recommended Posts