Kosovoy Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 In primul rand, propun creearea unui server nou de SA:MP, care sa se desfasoare pe acelas GM dar pe mai putine sloturi(pentru inceput). De ce m-am gandit la acest lucru? In scurt timp, va urma vacanta de iarna. Daca de acum am inceput sa ne batem pe sloturi la 1000/1000 fiind scoala, ganditi-va cand va venii vacanta de iarna, sarbatorile etc. Un nou server de macar 200 sloturi(pentru inceput) spun eu ca nu va strica. Vor aparea jucatori noi dar si vechi care vor dorii sa ia totul de la capat. In al doilea rand, propun adaugarea unui sistem de cereri moderator. Cum se va desfasura acest sistem? Panelul actual se va impartii in 2 categorii : SA:MP si Forum. In partea de SA:MP, se vor afla toate lucrurile legate de joc. In partea de Forum, se vor afla problemele legate de forum, reclamatiile si cererile de moderator. Tot o cale de a se rezolva problema moderatorilor este sa se adopte modalitatea cererilor de "Helper" si "Leader" pentru SA:MP, anume creearea unui subforum care poate fi vizualizat doar de catre STAFF. Se poate alege un om care sa se ocupe de aceste cereri si de STAFF-ul forumului pentru a nu ingreuna activitatea lui Shad0w si a lui Tibi.
Lucifer Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Ai gresit sectiunea, aici nu se fac sugestii legate de serverul de SA:MP.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.