Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fratilor chiar nu vreti sa ma ajutati si pe mine, mi-a fost spart contu, spuneti-mi si mie ce sa fac! mi-ati dat un link, si nu merge sa fac nimic pe el, va rog faceti ceva! Pimp!
Multumesc anticipat!!!

Posted

dai pa panel.bugged.ro la Tickets => New Ticket => Alegi la tip tichet : Cont spart /parola pierduta / bani disparuti din cont => Dupa ce ai scris ce sa intamplat dai pe DESCHIDE TICKET !

Daca te-am ajutat nu strica un +1 !

Posted

Problema e alta, nu merge pe contu Pimp panelu zice parola sau user incorect! pot demonstra prin poze k sunt pimp.! sa nu se auda altceva, deaia cer ajutor. e inacceptabil asa ceva, sa te chinui 4 luni sa faci un lvl mai mare si niste banii munciti, si sa nu imi mai mearga contul.. nu pot realiza.!

Posted

Problema e alta, nu merge pe contu Pimp panelu zice parola sau user incorect! pot demonstra prin poze k sunt pimp.! sa nu se auda altceva, deaia cer ajutor. e inacceptabil asa ceva, sa te chinui 4 luni sa faci un lvl mai mare si niste banii munciti, si sa nu imi mai mearga contul.. nu pot realiza.!

http://panel.bugged.ro/tickets

Apasa pe "New Ticket" si sus la cauza selecteaza "Cont spart/Parola pierduta" , a 3 a varianta.

Scrie in ticket problema si o sa iti raspunda un admin.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp