Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Acest tutorial este unul pentru incepatori.
  • Am primit si primesc in continuare pm / sms-uri pe joc, "Martaze, de unde imi iau licenta de zbor?, unde dau de permis? etc", in acest tutorial am sa va explic ce si cum.  :ph34r: 

Intrebarea este: "De unde ne luam licentele de fly (zbor), boat (barci), guns (arme) si permisul auto?"

1. Licenta de condus. (Permisul auto)

- Cazul 1. Sunt nou pe server si nu stiu de unde sa-mi iau permisul auto.

- Cazul 2. Mi-a expirat licenta de condus.

Tastam [/where] si alegem prima optiune, anume "Driving School (DMV)", o ne apare un checkpoint rosu pe mini-map si ne ducem la el. Te poti duce cu un Faggio / BMX sau chemi taxiul cu comanda [/service taxi] si ii spui sa te duca la DMV

Dupa ce-am ajuns la acel punct rosu de pe mini-map, scriem [/exam], o sa ne dea automat intr-o masina si trebuie sa 'urmarim/intram' in cele 24 checkpoint-uri.

ATENTIE! Nu trebuie sa va busiti, daca o faceti, veti pica automat si trebuie sa dati din nou.

- Cazul 3. Ne-a fost confiscat permisul de catre politisti. (asta se-ntampla cand mergi pe contra-sens)

Daca permisul ti-a fost confiscat de politisti, asta inseamna ca nu poti mai da de permis timp de 2 ore.

Dupa ce-au trecut cele 2 ore (2 payday-uri), urmam pasii de la Cazul 1 & 2.

Pentru a afla in cat timp ne expira licentele, tastam [/licenses].

//Video:

2. Licentele de fly (zbor), boat (barci) & guns (arme).

In primul rand, avem nevoie de minim level 3 pentru aceste 3 licente.

Deci. Tastam [/instructors], o sa ne apara niste instructori (online) si in dreapta nickname-ului avem numarul lor de telefon. Il sunam pe unul dintre ei (comanda este [/call number]), ne raspunde, il salutam si ii spunem ca dorim licenta de "arme" (exemplu), el o sa va spuna o locatie unde trebuie sa va intalniti.

Daca sunteti nou pe server si nu aveti telefon mobil, il puteti cumpara de la un magazin 24/7 Store cu comanda [/buy] - CellPhone. Pe langa telefon, trebuie sa va cumparati si credit.

DE RETINUT! O sa dati mici teste, mai pe romaneste, o sa primiti niste intrebari/comenzi din partea instructorului de care trebuie sa ascultati si sa faceti ce spune el.

//Exemplu test & preturile licentelor:

Pentru licenta de guns (arme) - Pret: 150.000 $ (150k):

- O sa fiti pus sa trageti 3 gloante intr-un stalp/copac/etc, de la cativa metri.

- Trebuie sa raspundeti la 2 intrebari. "Explica termenul Deathmatch? & Ce sanctiuni ti se pot aduce daca faci DM aiurea?"

- Si sa enumerati 5 arme.

Pentru licenta de fly (zbor) - Pret: 120.000 $ (120k):

- O sa fiti pus de instructor sa aterizati cu elicopterul pe cea mai inalta cladire din apropriere, si sa reveniti de unde ati decolat.

Pentru licenta de boat (barci) - Pret: 100.000 $ (100k):

- O sa fiti pus de instructor sa navigati cu barca pana la malul celalalt si sa reveniti inapoi de unde ati plecat.

* Asta este tot. Sper sa foloseasca jucatorilor noi/incepatori.

* Good luck.

• Upvote 9
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp