John. Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Nick: Aktiv_Vodka Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar Stock(obligatoriu): http://i.imgur.com/q7DHDvu.jpg Text: Aktiv_Vodka Detalii: Sa se miste imaginea ca in avatarul lui @@MirceA , as dorii chiar el sa il faca si daca mi-l face el as da +1 2 zile la rand . Detalii despre text: Aktiv_Vodka
John. Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 @ Sper sa-ti placa :). foarte tare , daca faci cum are @@MirceA miscarea , ai +1si Mark Solved .
Bodie Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 (edited) nu prea stiu sa fac asa, cred ca ala e in After Effects... o sa incerc sa-mi downloades un after effects sa-l licentiez cumva si o sa fac si cum are mircea... dar astazi nu cred ca pot face asta foarte tare , daca faci cum are @@MirceA miscarea , ai +1si Mark Solved . Edited November 11, 2013 by Bodie
John. Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 nu prea stiu sa fac asa, cred ca ala e in After Effects... o sa incerc sa-mi downloades un after effects sa-l licentiez cumva si o sa fac si cum are mircea... dar astazi nu cred ca pot face asta foarte tare , daca faci cum are @@MirceA miscarea , ai +1si Mark Solved . Ok , pana atunci mai astept avatare . Scuzati de x2 , mai astept @@MirceA , @sun5ine ?
Recommended Posts