Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ajutati-ma si pe mine baieti nu pot sa fac un tiket am suspendat contu si am primat si ban din cauza unui   prieten pe care l-a facut prost pe Marele Unicul Fenomenalul St.Eugen   normal trebuie sa am ban pe ip 2 zile sau 1 warning dar nu stiu dc am luat ban permanent

Posted (edited)

Chiar era nevoie de un tutorial ca acesta. pana acum nu stiam cum sa procedez daca se intampla ceva.

Edited by .WiNeToU.
Posted

Foarte folositor avand in vedere faptul ca multi playeri nu stiu cum sa procedeze in situatia in care s-ar trezi cu contul spart.

Posted

@,foarte bun tutorialul,este bun pentru jucatorii care se lasa usor influentati si isi pierd conturile.

• 2 weeks later...
Posted

[/changepass] nu este chiar cea mai utila chestie,adica daca ai un keylogger mai"inteligent", va inregistra absolut tot ce scrii si nu e de folos [/changepass],eventual dupa ce ai curătat PC-ul

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp