Jump to content

Cum sa te bagi in seama cu o fata si in final sa o cuceresti. 11 pasi care te vor ajuta.

Recommended Posts

Posted (edited)

Tutorial cum sa te bagi in seama cu o fata si apoi sa o cuceresti [Pentru Smecheri cu ''s'' mare]

1.Pentru inceput ii dai cerere de prietenie pe faceebok si ii dai like la 2-3 poze, iar apoi o bagi in seama, dar probabil ca nu-ti va raspunde, continua sa o intrebi frecvent ''Ce faci brun3tika mea frumoasa''

2.Cum am spus si mai sus, nu uita sa o intrebi ''Ce faci brun3tika mea frumoasa'' nu conteaza daca e blonda, roscata sau orice alta nuanta.

3.Intr-un final dupa atatea intrebari si insistente din partea ta probabil ca iti va raspunde in genul asta ''Lasa-ma in pace obsedatule'' daca ti-a raspuns inseamna ca ai trecut la pasul urnator si anume ''Cucerirea''.

4.Bun, acum probabil ca ti-a dat block, uita-te pe pagina ei de facebook si vezi in ce loc a fost ultima oara, daca nu reusesti sa aflii, incepi cautarea fetei prin tot orasul.

5.Ca sa ai 0.01% sanse sa nu te bata rau, da-ti cu un spray puternic pe nas, abdomen,freza,urechi,maini,picioare,pantaloni,bluza,adidasi si nu in ultimul rand pe talpi.

6.Imbraca-te bine, de preferabil intr-o pereche de pantaloni  de la Adidas, o pereche de mercuriali si un tricou de la Armani (nu conteaza daca este original, sa scrie Armani!!!)

7.Daca ai urmarit toti pasii indeaproape acum sunteti  pregatiti pentru o cucerire ca la carte, odata ce ai gasit fata dedica-i o manea sau canta-i si intreab-o intr-una ''Ce faci frumusete mica'' ''Ce faci brunetica mea''.

8.Dupa ce ''i-ai alinat'' sufletul cu glasul tau de privighetoare probabil ca o sa te bata rau cu geanta in cap, portofelu, sacosa sau eu mai stiu ce alte obiecte destul de periculoase.

9. Nu ceda orice ar fii, ca esti batut, calcat in picioare, te musca de ureche, orice dar nu ceda si sigur o vei cuceri.

10. Ultimul pas, si cel mai complex dintre toate, recita-i o poezie (doar in cazul in care n-a mers cu manelele) nu conteaza ce poezie, poezie sa fie, exemplu: ''Catelus cu parul cret'' sau orice alte poezii/povestiri pe care le stii din copilarie, poti sa-i spui si povestea ''Capra cu trei iezi'' (atentie asta se aplica doar in cazul in care esti un ''smecher'' adevarat si stii sa o faci sa sune ca o poezie)

11.(Nu am stiut ca va fii si pasul 11) Dupa toate cele intamplate sigur prietenul fetei te va bate mar.

Ce concluzie tragem din acesti 11 pasi? : Uita-te mereu daca fata respectiva este Intr-o relatie sau nu!

Am facut chestia asta pe moment imi cer scuze daca am deranjat/suparat pe cineva.

Edited by Jamaicaaa
Posted

Am inteles , esti cocalar

White and proud...

:)) Abtine-te de la comentarii daca nu stii de gluma, ''tutorialul'' acesta are rolul de a-i ironiza defapt pe cei ca tine, Cocalari, smecheri, baieti de cartier si mafioti! 

Posted (edited)

Exact , ti-a murit si ultimu' neuron cand ai scris asta...

Culca-te, deja ti-a trecut ora de culcare. Nu ma voi mai ''obosi'' sa-i raspund unui copil de 13 ani, poti sa continui sa postezi diferite replici luate de pe google.

Edit: In ''tutorial'' la sfarsit scrie foarte clar: ''imi cer scuze daca am suparat/jignit pe cineva'' vad ca esti foarte suparat pe chestia asta.

Edited by Jamaicaaa
Posted (edited)

Ai pus tu in practica tot ce ai scris tu mai sus?

Nu, dar daca vrei poti sa incerci :)) Doar l-am creat special pentru oameni ca tine:)

Edited by Jamaicaaa
Posted

Vorba lu' Andrew. nu ti-a iesit :|

Si la ce tehnici ai cred ca esti la gradinita si ai descoperit si tu netu' 

Fara suparare, dar stiu ca adevaru doare ;)

Posted

Daca imi place de o fata ma duc la ia si ii zic"Ai un kur sexy, vrei sa fim impreuna?" Ori ma aleg cu o palma + un refuz ori cu o prietena"Am deja unu".

Posted

5.Ca sa ai 0.01% sanse sa nu te bata rau, da-ti cu un spray puternic pe nas, abdomen,freza,urechi,maini,picioare,pantaloni,bluza,adidasi si nu in ultimul rand pe talpi.

Mortala :))

Posted

@@Andrew Cum am spus si mai sus ''Am facut chestia asta pe moment imi cer scuze daca am deranjat/suparat pe cineva'', daca acest ''tutorial'' te jigneste intr-un fel sau altul, numai comenta.

@ Valabil si pentru tine ce am scris mai sus, numai comenta aiurea.

@@azeSan :)) Mersi;)

@  :))

Posted

@@Andrew Cum am spus si mai sus ''Am facut chestia asta pe moment imi cer scuze daca am deranjat/suparat pe cineva'', daca acest ''tutorial'' te jigneste intr-un fel sau altul, numai comenta.

@ Valabil si pentru tine ce am scris mai sus, numai comenta aiurea.

Da, ma jigneste postarea ta, d-aia ti-am zis ca e naspa. Nu pentru ca ar fi... naspa. Ca de obicei asa e, cand zice cineva ceva urat de creatia ta inseamna ca nu stie ce vorbeste si "comenteaza aiurea". In nici un caz nu poate sa zica adevarul.

Pe scurt:

Mars la c**** ba 12 ani daca nu stii sa accepti critica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp