Jump to content

Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?  

508 members have voted

1. 1. Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?

• Mi-au placut eventurile.
    • Unele eventuri mi-au placut, altele nu.
    • Nu mi-au placut eventurile.

Recommended Posts

Posted

Si cu getgift pana cand tine eventu?numai 1 player poate lua acel cadou sau de exemplu tu iei primu /getgift eu pot lua dupa tine /getgift?

Posted

Si cu getgift pana cand tine eventu?numai 1 player poate lua acel cadou sau de exemplu tu iei primu /getgift eu pot lua dupa tine /getgift?

TOATA lumea ia acel giftbox, este un cadou, nu e concurs.

Sa zicem ca cineva nu are niciun warn, si acel player castiga clear warns la GiftBox.. Atunci el ce face?.. Trebuie sa astepte 5 ore?..

Nu poti castiga clear warns daca nu ai niciun warn. Castigi altceva.

Mda, aici cam are dreptate, dar probabil multi o sa chiuleasca de la ultima ora ca sa intre pe buGGed :)) .

Schimbarea orei ar fi o idee, macar la ora 15:00 sa se intample asta.

@ / @@Tibi - ce ziceti ?

si faza cu Giftbox, cum este mai exact ? Si cat dureaza ?

Se pune un obiect numit Giftbox la LSPD. Acel obiect sta acolo pana Duminica la ora 23:59.

Ai timp sa intri in el si sa castigi premiul 3 zile.

Daca intri sa zicem la ora 15:00, iei premiul si dupa 5 ore de joc mai poti intra iar in el si primesti alt premiu.

Am o intrebare putem pune hidden si noi cei fara puncte premium?

Scrie destul de clar ca doar cei care detin hidden pe masina il pot schimba, deci raspunsul este NU.

@@Tibi nu am inteles faza cu giftbox-ul, daca stau in fata la LSPD si dau /getgift imi da un cadou?

Citeste "Intrebari & raspunsuri" din continutul topicului (jos).

Posted (edited)

Nu ati putea muta ora evenimentelor la 14:30? Unii la 14 termina scoala..

Mda, aici cam are dreptate, dar probabil multi o sa chiuleasca de la ultima ora ca sa intre pe buGGed :)) .

Schimbarea orei ar fi o idee, macar la ora 15:00 sa se intample asta.

@ / @@Tibi - ce ziceti ?

si faza cu Giftbox, cum este mai exact ? Si cat dureaza ?

Edited by KNOWN.
Posted (edited)

Si cu si fara eventuri serverul tot va atinge maximul mereu.

Cat despre organizarea eventelor, mi se pare o chestie foarte ok pentru sarbatorirea a unui an de activitate. Singurul lucru care, cred a mai multi l-am dorii ar fi ca eventul "Giftbox" sa fie organizat la o ora mai inaintate, ceva gen 21:00 pentru a putea castiga mai multi jucatori. Foarte multi invata pana la 20:00 si nu pot fi online.

Edited by BrockSD
Posted (edited)

TOATA lumea ia acel giftbox, este un cadou, nu e concurs.

Giftbox-ul tine 3 zile, ai timp sa il iei.

Sa zicem ca cineva nu are niciun warn, si acel player castiga clear warns la GiftBox.. Atunci el ce face?.. Trebuie sa astepte 5 ore pentru premiul urmator?

Edited by Catarga
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp