Jump to content

Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?  

508 members have voted

1. 1. Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?

• Mi-au placut eventurile.
    • Unele eventuri mi-au placut, altele nu.
    • Nu mi-au placut eventurile.

Recommended Posts

Posted

@: Nu, nu cred ca poti. Daca ai un hidden deja existent pe masina si vrei sa ti-l schimbi, atunci o poti face gratuit.

Posted

Era mult mai frumos daca event-ul cu ''giftbox'' ar fi pus seara pentru ca multi dintre noi suntem la liceu / scoala sau in alte locuri la ora aceea, consider ca ora 21:00 ar fi perfecta pentru acest event.

• Upvote 1
Posted

Am o intrebare putem pune hidden si noi cei fara puncte premium?

Se poate doar schimba hidden-ul masinii. Daca masina are hidden, il poti schimba cu alt hidden. Daca masina nu are hidden, nu poti pune hidden gratis.

Posted (edited)

Foarte frumos!

Felicitari Tibi si Shad0w fara voi nu am fi fost aici!! Meritati sa fiti Owneri acestui server minunat.Acesta este doar inceputul cu 1.000 playeri pe parcurs o sa facem si mai mult. Imi plac eventurile pe care voi owneri si admini le organizati. Abea astept sa inceapa eventurile.

La Multi AAAAAAAAAANII!

Edited by wLoL
Posted

La multi ani bugged, si felicitari pentru munca depusa de Staff si in primul Rand de Shad0w si TIbi, ati reusit sa faceti intr-un an ce nu pot face altii in 10.

La Multi Ani.

Posted

Geniale idei, La multi ani BUGGED!

# In acest weekend nu o sa mai fie loc pe server!

Posted

Se poate doar schimba hidden-ul masinii. Daca masina are hidden, il poti schimba cu alt hidden. Daca masina nu are hidden, nu poti pune hidden gratis.

Ms mult!

Shad0W poti pune eventul de la Pd la 15:00 vineri am ore  pana la 14:00

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp