Jump to content

Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?  

508 members have voted

1. 1. Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?

• Mi-au placut eventurile.
    • Unele eventuri mi-au placut, altele nu.
    • Nu mi-au placut eventurile.

Recommended Posts

Posted

@@Tibi si Shad0w bravo pentru serverul creat dar ar trebui sa dati un premiul la fiecare palyer pentru ca uni au scoala la 14:00...La multi ani BuGGed.ro

Posted

@: Putem folosi comanda /getgift oriunde pe Server sau doar la Los Santos Police Departament in fata / apropiere ?

O sa fie un cadou in zona. Il vei vedea. 

Posted

Pai baietii cu scoala ! Exista 'invoire' ... mama azi nu merg la scoala / ma doare maseaua,multe modalitati :)))

La multi ani bugged.

Posted

Am o intrebare putem pune hidden si noi cei fara puncte premium?

poti doar sa schimbi hiddenul. adica daca ai hidden 211 pe o masina / un motor, il poti schimba in 226 sau oricare hidden.

Posted

* Frate,super tare,dar totusi propun sa se adauge si in alta parte gift box,tot serverul full o sa fie acolo,pe el,o sa iti dea crash din 2 in 2 minute,sau nici nu vei putea ajunge la el.Orcum LA MULTI ANI BUGGED.

Posted (edited)

@: Daca si pentru un joc nu ma mai duc la Scoala, ar fi clara treaba :))) .

sau tu asta vei face ?

Edited by KNOWN.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp