Jump to content

Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?  

508 members have voted

1. 1. Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?

• Mi-au placut eventurile.
    • Unele eventuri mi-au placut, altele nu.
    • Nu mi-au placut eventurile.

Recommended Posts

Posted (edited)

bl0.png

Sunt foarte entuziasmat de eventurile premiile si de cum va fii serverul in acest weekend ,insa,ma ia raul cand ma gandesc ce va fii pe server aici ma refer la ,LAG,faptul ca serverul va fii foarte plin consider ca daca ati mai aduga inca 1000 de sloturi ar fii perfect dar probabil ar cadea hostul...oricum astept sa treaca ziua de maine si respectiv prima parte a zilei de vineri.

Edited by zuzlikest
Posted

Fără dar și poate, BUGGED este cel mai tare server din Europa zic eu, nu doar din Romania. La mulți ani!!

Posted

Nu ati putea muta ora evenimentelor la 14:30? Unii la 14 termina scoala..

Asa este eu termin la 14:00 scoala si imi ia 1 ora pana acasa

Posted

@@Tibi @ ati facut o treaba foarte buna, ati dus serverul undeva foarte sus!
La multi ani tuturor celor care joaca pe buGGed, la multi ani Tibi si Shad0w, distractie placuta in continuare pe server.

Toti playerii de pe buGGed speram sa tina cat mai mult acest server, si sa fie nr. 1 in romania in serverele de samp!

Posted

@@Tibi / @ va felicit, a-ti facut un server pe placul playerilor . Va urez succes in continuare cu acest server de SA:MP numit BuGGeD !

Mi-a facut placere sa fac parte din "STAFF-UL BuGGeD" Cel mai bun, cel mai tare server de SA:MP din Romania pe care am jucat este si va fii BuGGeD !

Speram la mai multi playeri, peste 1.000 ONLINE !

Ramanem in continuare alaturi de BuGGeD !

R4iYLKf.gif

@ Imi place semnatura ta !

Posted

@ Am si eu o intrebare , limuzinele după ce o să le cumpărăm o să rămână permanent sau , doar in ziua aia?!

O sa ramana permanent.:>

Posted

deci hidden pot schimba de cate ori vreau eu? @@Tibi @

In zilele de sarbatoare, da. Doar la masinile care au deja hidden.

Posted (edited)

Doar la 14:00 este chestia cu /getgif , sau si sambata si duminica?

Giftbox-ul va fi activ pana duminica, 17.11.2013 la ora 23:59.

Edited by Rusty
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp