Jump to content

Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?  

508 members have voted

1. 1. Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?

• Mi-au placut eventurile.
    • Unele eventuri mi-au placut, altele nu.
    • Nu mi-au placut eventurile.

Recommended Posts

Posted

@ @@Tibi Este o limita de level pentru a da /getgift?

Nu, nu este o limita, dar va fi total aiurea sa va faceti conturi de lvl 1 sa dati /getgift..

La Multi Ani BuGGeD cel mai frumos server, ma joc de drag pe el :X

Am 2 intrebarii eu am NRG-500 cu x2 Hidden, sa zicem ca imi schimb amandoua Hidden-urile dupa NRG raman permanente acele hidden-uri puse in ziua cu GIFT ?

Intrebarea 2 -  Sa zicem ca castig un cont premium ramane permanent sau va fi doar astea 2 zile ?

Multumesc astept raspuns

Raman permanent.

Posted

La multi ani BUGGED :X:X Inca dublu,triplu pe atat eu imi doresc ca niciodata acest server sa fie inchis,va spun cu mana pe inima SUNT DEPENDENT DE ACEST SERVER!!! Nu ma joc alte jocuri-pe alte servere doar buGGED LA MULTI ANII!!! Va multumim Shad0w/Tibi de ce-ati facut !!! Ce-ati facut voi n-au facut alte servere in ani buni !!! Salutare tuturor de pe bugged si nu va lasati de acest server ! O sa regretati daca va lasati !

Posted (edited)

Pe 15 noiembrie serverul de sa:mp rpg.bugged.ro implineste 1 an de la deschidere, timp in care serverul a crescut cat alte servere in 5 ani si a ajuns sa fie cel mai mare server de SA:MP din Romania dupa numarul de playeri online.

Ştim cu toţii cum s-a ajuns la numărul ăsta de playeri. Trist.

Edited by Gyebaek
Posted

Ştim cu toţii cum s-a ajuns la numărul ăsta de playeri. Trist.

Stiu ca joci pe bz... toti de acolo ne acuza de boti :-j Trist pentru voi ca nu avem :)

Posted

pupincurist.jpg

Bravo băiete, vei lua lider / helper îndată ce ăi mari vor vedea reply-ul tău.

Nah.. eu am level 7 stai linistit :) Nu ma gandesc la helper ;)

Si nu pup in cur pe nimeni.. spun doar adevarul ;)

Posted

La Multi Ani BuGGeD cel mai frumos server, ma joc de drag pe el :X

Am 2 intrebarii eu am NRG-500 cu x2 Hidden, sa zicem ca imi schimb amandoua Hidden-urile dupa NRG raman permanente acele hidden-uri puse in ziua cu GIFT ?

Intrebarea 2 -  Sa zicem ca castig un cont premium ramane permanent sau va fi doar astea 2 zile ?

Multumesc astept raspuns

permanent.

Doar o singura data se poate schimba hiddenul, adica daca as vrea sa vad cum arata hidden 175 de exemplu , il schimb , nu mai il pot schimba cu hidden 205 ( de exemplu) dupa ?

Vei putea schimba hidden-ul de cate ori vei dori in acele 3 zile.

Posted (edited)

Cel mai tare server . La Multi Ani BUGGED !!!!  Respect pentru Shad0w siTibi pentru un server minunat ......SI astept sa veniti cu noi update-uri si noi surprize ! .

Respect : Shad0w , Tibi ! ;)

Edited by JinN
Posted

La multi ani Bugged. Am fost printre primii pe acest server chiar daca m-am cam lasat. Insa cred ca o sa ma reapuc serios.

Sper sa ajungem ca serverele rusesti la 4000/5000 de sloturi :))))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp