Jump to content

Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?  

508 members have voted

1. 1. Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?

• Mi-au placut eventurile.
    • Unele eventuri mi-au placut, altele nu.
    • Nu mi-au placut eventurile.

Recommended Posts

Posted (edited)

La Multi Ani Bugged ! Tot asa inca 100 de ani :D Eu am scutire de la liceu  :)) Scutirea Bugged :))

Edited by Andruz
Posted

La multi ani bugged ! la multi ani tibi si shadow si sa fi-ti sanatosi sa tine-ti serverul in continuare !! Frumoase evenimente, dar am o intrebare, cand se vor termina aceste evente ? Bafta all, go sa castigam premii :)

Posted

La multi ani bugged.ro, cea mai tare comunitate, am o intrebare @ / @@Tibi :
# Textul cu BUGGED inloc de VINEWOOD va ramane acolo permanent sau pentru 3 zile doar? :D 

Posted

La multi ani buGGed ! Cand te gandesti ca intr-un an s-a facut o populatie mai mare ca pe alte srv in 3-4 ani..  Un srv conceput foarte frumos cu multe eventuri si playeri superbi... N-am cuvinte .. Un srv SUPERB GG Tibi , Gg Shad0w. si GG adminilor/helperilor.. 

Posted

@Shad0w sincer...treaba e chiar excelenta,dar pentru unii o pierdere...Totul mi s-a parut extraordinar pana am dat /getgift...Un an de Bugged doar pentru 500k??Unii au primit masini,pct premium,nu vroiam chiar asta ceva,dar macar un clear warns,fp,km...Acei 500k chiar nu prea ma ajuta.Daca ai fi pus o suma de bani ar fi trebuit sa pui una mai mare,nu intre 500k si 1kk....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp