Jump to content

Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?  

508 members have voted

1. 1. Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?

• Mi-au placut eventurile.
    • Unele eventuri mi-au placut, altele nu.
    • Nu mi-au placut eventurile.

Recommended Posts

Posted

Dezamagire Totala macar daca Puneati si cv masini de 3kk/4kk in cadourile alea in loc de artifici si materiale si la bani ma ast si eu la 1kk/2kk pt alea 5 ore sa ast 600k e cam aiurea macar mariti si voi un pic sumele si scoateti artificiile alea si materialele ca sincer nu ne ajuta la nimik acele chesti bagati in locul lor niste masini de 3/4 kk sau mai mic niste motoare cv parerea mea.

Am vazut ca moolta loome este nemultumita totusi a fost ziua Bugged merita aceasta zi cv mai Moolt decat aceste cadouri unele inutile dupa parerea mea ork bafta servarul este reusit.

Va Salut cu respect si Ganditiva la propunerile playerilor !!!

• Upvote 2
Posted

Scopul nu e sa stricam severul, totusi.

Daca am fi dorit sa stricam tot pe server, am fi dat 5 level up-uri si cate 10 milioane la fiecare player.

se anunta pe forum ca va fii pretul la strech de 10kk si cand ma duc sa ma uit am gasit doar la premium cars si acolo era 20 de puncte premium in rest am primit 20k mats si 250k! :| 

Hai sa exageram.

Nu poti primi sub $500.000 din giftbox.

• Upvote 1
Posted

Scopul nu e sa stricam severul, totusi.

Daca am fi dorit sa stricam tot pe server, am fi dat 5 level up-uri si cate 10 milioane la fiecare player.

Adevărat, așa e chiar prea ușor... Cu totu` că nu toate-s  premii bune, dar poți să câștigi și un premiu calumea, decât de loc!

Posted

@ ai facut o munca excelenta, dar ceea ce sa intamplat cu limuzinele cu 20pct premium...e aiurea rau de tot, si ne drept!

Ce s-a intamplat cu limuzinele a fost o greseala. Playerii au primit punctele premium inapoi si au ramas fara limuzine.

Primii 20 playeri ce au cumparat Streak (s-au cumparat intr-o secunda toate) au primit Streach (limuzina). Si asta a fost tot o greseala.

Au fost adaugate mai multe limuzine in giftbox si se vor putea lua restul limuzinelor doar din giftbox.

La dealership au fost probleme mari cu crash-urile. Cu giftbox-ul au toti playerii sanse egale. Totul tine de noroc.

Posted

Eu nu cred ca servarul sar putea strica daca tu ai scoate artificile si materialele si ai schimba un pik sumele castigate la 1kk maxim 2kk si ai baga in loc de artifici si chesti dastea materiale numai stiu ce o masina ieftina in jur de 1kk 2kk si scuter cv sa nu fie totul exagerat dar sa nu fie nici in batjocura adik sa ast 5 ore pt materiale sau artifici sau 600k.

Nu vreau sa te superi pe mn Shadow eu imi dau o parere pt ca moolti am vazut ca sunt dezamagiti si mam gandit sa dau un sfat in legatura cu chestiile astea.

Scuze daca am gresit u cv.

Salut !!!

• Upvote 1
Posted

Dezamagire Totala macar daca Puneati si cv masini de 3kk/4kk in cadourile alea in loc de artifici si materiale si la bani ma ast si eu la 1kk/2kk pt alea 5 ore sa ast 600k e cam aiurea macar mariti si voi un pic sumele si scoateti artificiile alea si materialele ca sincer nu ne ajuta la nimik acele chesti bagati in locul lor niste masini de 3/4 kk sau mai mic niste motoare cv parerea mea.

Am vazut ca moolta loome este nemultumita totusi a fost ziua Bugged merita aceasta zi cv mai Moolt decat aceste cadouri unele inutile dupa parerea mea ork bafta servarul este reusit.

Va Salut cu respect si Ganditiva la propunerile playerilor !!!

Da MC.Cee iti dau foarte multa dreptate . Cand am vazut ca mia dat 51 de artifici pe cont premium ( am ajutat la mentinerea serverului) si 600k . Sincer nu credeam ca o sa stau 3 ore sa caut un giftbox sa iau jetpack si sa ma sune unu sa mil ia si peala . in ori ce caz eventu intrun fel a fost bataie de joc . sa stau 5ore on sa primesc 600k care ii fac in 1h la tucker si 51 de artificii care nu pot face nimic cu ele :|

• Upvote 1
Posted

Da MC.Cee iti dau foarte multa dreptate . Cand am vazut ca mia dat 51 de artifici pe cont premium ( am ajutat la mentinerea serverului) si 600k . Sincer nu credeam ca o sa stau 3 ore sa caut un giftbox sa iau jetpack si sa ma sune unu sa mil ia si peala . in ori ce caz eventu intrun fel a fost bataie de joc . sa stau 5ore on sa primesc 600k care ii fac in 1h la tucker si 51 de artificii care nu pot face nimic cu ele :|

Nu ai stat 5 ore sa iei un cadou din giftbox. Ai jucat 5 ore pe server. 

Faptul ca poti sa dai /getgift e un bonus. Stiai care sunt premiile. Ai fost cand s-a dat prima data /getgift.

Poti sa nu mai dai /getgift daca nu vrei. 

E ca si cum te-ai supara ca nu ai castigat la loto.

Posted

daca un player are deja 2 vehicule, mai poate castiga inca unul la gift?

Nu nu se poate castiga alt vehicul din cate stiu doar daca ai cont Premium findca potii detine 4 masini !

Si app eu unu mam exprimat pt toti cei care nu sunt Multuminti am facut doar niste Propuneri !!!

Posted

O mare porcarie cu restarturile astea si cu alte tampenii gen close the connection. Era si 00:45 la fix trebuia sa dau /getgift iarasi si imi da close the connection va rog sa rezolvati toate tampeniile astea facute de voi. 

Posted

@ Eu zic ca odata in viata sv are 1 an,si merita mai mult.Eu zic ca ar fii frumos sa faceti un event la care un player sa isi castige "existenta" ,adica sa dati un premiu care nu a mai fost niciodata.Eu doar propun,pentru ca o data in viata serverul face 1 an.La Multi Ani BuGGed ! 

Posted

fiind taiat"Dealership
Vineri, sambata si duminica la ora 20:00 vor fi adaugate cate 20 de masini Streech (limuzina). Masina nu va mai fi adaugata vreodata in dealership. Pretul la DS a acestei masini o sa fie de $10,000,000. In plus, 10 masini Streech vor putea fi castigate din giftbox. " sa inteleg ca nu se vor mai aduga limuzine la ds?

Posted

Shad0w aseara cand ai dat acel restart de 30 de minute ai zis ca oferi 1 ora in + la toti la gift. Am intrat printre primii si am asteptat o ora in plus, 0. De ce mai zici ca oferi o ora in plus ca dat restart daca nu faci? O mare dezamagire. Mi-am chemat si prietenii sa jucam toti sa mai treaca plictiseala si din 3 care am dat /getgift, 1kk, artificii si artificii. GG.

Eventul a fost gandit bine doar ca premiile nu sunt pe masura asteptarilor. Am si chiulit de la scoala sa dau /getgift =)).

La multi ani, Bugged!

Posted

@

Am observat că ai tăiat "eventul" cu limuzinile de la DealerShip.

Ce se intampla, vor mai fi puse si azi si maine 20 de limuzine la preţul de $10.000.000?

Posted

@

Am observat că ai tăiat "eventul" cu limuzinile de la DealerShip.

Ce se intampla, vor mai fi puse si azi si maine 20 de limuzine la preţul de $10.000.000?

Nu.

# Shad0w a scris putin mai sus ca din unele cauze limuzinele care spunea in primul post ca le adauga in Dealership, le va adauga la /getgift si acum depinde de nororc pentru limuzina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp