Shad0w Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Asta a fost si idee , nu-i logic?! Shad0w le dadea Strech , Sparrow sau chiar si Puncte Premium la playerii doar de level mic , de ce?! Ca playerii aia de level mic sa aiba motiv sa joace sa le fie mai distractiv jocul de la inceput. Iar la noi la astea cu level mare nu ne-a dat ca s-a gandit ca avem deja multi bani si orcum vom juca daca tot nu ne iese ceva premiu mare. Nu am dat nimanui nimic. Premiile au fost date automat.
John. Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Nu am dat nimanui nimic. Premiile au fost date automat. El se refera ca tu acolo ai pus niste procente , si el suspecteaza ca procentele mai mari le-ai pus la level mai mic ..
Moraru Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Daca ati promis ca bagati 20 de limuzine in fiecare seara [vineri, sambata si duminica] dc nu ati bagat?...smecherii si smecheriiiiiiiiiiiiiiii :|
STANDARD Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Dc esti nemultumit @@azeSan si vorbesti prost in primul rand eu am level 29 si am avut ocazia sa prind 60 puncte premium asa ca nu sa dat cum spui tu pe ochii frumosi in rest am mai prins materiale si bani.. plus am reusit sa iau o limuzina din ds :D fiecare cu norocul lui atat am putut sa prind sunt multumit a fost buna ideea staffului plus ca ar trb sa spunem mersi deoarece nu sau dat doar intr.o singura zi premii au fost 3 zile stii cum e vb aia multumeste.te cu ceea ce ai nu te obliga nimeni sa ramai pe bugged daca nu doresti o faci din placere bv staffului au si ei unele greseli dar cu timpul poate se vor rezolva mai multa munca si mai mult ajutor celor cu level mic sa nu mai existe atatea tepe pe joc si sa ii pedepseasca cu ban sunt destule cazuri.. poate in anii ce vor urma vedem o schimbare mai buna .. si mai multa colaborare cu noi playerii.. mult succes pe viitor intregului staff asteptam cu nerabdare popularea Las Venturas deoarece este un oras frumos case inca sunt destule si le puteti da drumu suntem destui care asteptam o casa si in anu care urmeaza San Fierro o alta distractie o alta sarbatoare mare :D
STANDARD Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Sparrow se vinde cu 90-100kk Hotring A / B se vinde cu 80 kk si cu hidden. Maverick x2 hidden a ajuns de la 300 kk cand costa a ajuns la 170 kk 165kk . ( aici nu este vinovat stafful baietii destepti care au averi foarte mari si.a batut joc si strica tot jocul deoarece gandeste.te cine mai doneaza pt 300 puncte.. plus premium.. si sa ai un castig de 165kk.. deci se duce in jos.. singura solutie.. scaderea punctelor pt achizitionarea lor deoarece eu unu o spun sincer nu imi convine sa donez pt 165kk.. plus ca daca vreau sa merg cu maverick merg pe aeroport si ma plimb 5 ore cu el plus ca sau adaugat un nr foarte mare de masini.. iar infernus este 145kk in ds si ajungi sa il cumperi cu 130-135kk cu hidden logic.. deci.. nu ai cum sa mai faci bani.. sa iti ridici nivelu de trai.. sa duci o viata decenta.. sa iti poti permite sa ai o casa cateva masini.. dar ajungi la concluzia ca .. daca dai bani pe o masina in cateva luni ajungi sa scoti pe ea doar bani din ds:))) asta mai urmeaza..poate cine stie o noua schimbare.. noi ar trb sa tinem un pret mai obraznic .. si stii pt ce te zbati eu zic ca nu am gresit cu nimik ceea ce am spus.. )
.GenAdy. Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 La multi ani buGGed.ro impare rau ca nu am fost la eventuri mi s-a stricat PC!!
azeSan Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 (edited) @@BaByKo In primul rand , problema ta aici este = 0 In al doilea rand eu nu am nimic cu staffu ca nu stiu ce crezi tu sau etc . Eu am zis doar asa cum cred ca sa gandit Shad0w , nu-i logic? Si in al 3-lea rand , nu ma intereseaza ce ai castigat tu sau ce avere ai! Normal ca esti multumit ca ai castigat ceva, dar nu cred ca faceai la fel daca nu castigai nimic. Punete si tu in locul aluia care n-a castigat ce ai castigat tu. Eu sunt foarte multumit ca am castigat 900k + materiale + artifici. Nu sunt deloc nemultumit asa cum ai zis tu. Problema este ca n-ai inteles tu ce vroiam sa zic. Edit / @ ma bucur ca ai inteles cam ce am vrut sa zic. Edited November 18, 2013 by azeSan
TDV Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Nu prea mi-au placut,mai ales /getgift ca puteai doar peste 5 ore sa dai,ce drq,e prea mult,de trebuia doar 3 sau 2,asa era perfect
Crss... Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 A fost un weekend plin de bucurii, sper si la anul sa fie tot asa!!!
far0 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 # Sunt in extaz. Cele 30.000 de mats, cei 2.000.000$ si cele 50 de fireworks (artificii) mi-au schimbat viaţa complet. Mulţumesc buGGed, mulţumesc [/getgift] ! Acum viaţa mea este una mult mai fericita si ma simt foarte împlinit.
NewbHunter Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Foarte bine scriptat getgift, am primit artificii si niste amarati de bani, am irosit peste 20 de ore, stand aiurea, doar sa fac ora jucata pentru a da getgift, cand ce sa vezi: fireworks sau 500k. Imi vindeam masinile la prieteni doar pentru a avea sanse la sparrow, nimic. Au zis bine unii oameni, "Un an de bugged sarbatorit cu 500k si fireworks" Pe de alta parte eventurile organizate de admini au fost frumoase, nu am apucat sa ajung la unul, dar dupa cum spun si altii au iesit frumos.
Zuzu_BLack Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Înafară de banii câştigaţi care i-am făcut mai mult din payday-uri. Stretch-uri şi Sparrow au luat doar noobi. Level 3 / 6 / 7 / 10. În rest am văzut doar un player de level 15+ să ia un Stretch.
dAlywow Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Daca ati promis ca bagati 20 de limuzine in fiecare seara [vineri, sambata si duminica] dc nu ati bagat?...smecherii si smecheriiiiiiiiiiiiiiii :| Poate ca daca erai activ, vedeai ce a anuntat Shad0w. Nu s-au mai bagat Stretch la Dealership deoarece erau mult crash-uri. Toate limuzinele s-au bagat la [/getgift]. Dar acum a trecut, a fost frumos. Mi-am scos $10.000.000 din cadouri.
Moraru Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Poate ca daca erai activ, vedeai ce a anuntat Shad0w. Nu s-au mai bagat Stretch la Dealership deoarece erau mult crash-uri. Toate limuzinele s-au bagat la [/getgift]. Dar acum a trecut, a fost frumos. Mi-am scos $10.000.000 din cadouri. 1. nu ma intereseaza parerea ta 2.Nu te-am intrebat cat ai scos!
smokeR Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 @ Puteai câstiga Sparrow / Stretch chiar dacă aveai 4 mașini . După cum poți observa aici -> http://panel.bugged.ro/profile/CaTaLiNnnn1 @ De ei ce spui ? http://panel.bugged.ro/profile/Eugen666. http://panel.bugged.ro/profile/CaTaLiNnnn1
smokeR Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 @ Sunt mulți de level mare care au câstigat dacă stau 10 minute să caut îti aduc dovezi pentru 50 oameni..
Romyxxx Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 @@Tibi / @ frumoase eventele , dar cam slabut pentru cei de level mare eu am luat 6 getgifturii am stat continu sperand ca iau ceva bun dar , nimic . :(
CristiBoss Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 (edited) BAN! KICK ! DESTROY !! Lu ala cu serveru lui. Edited November 18, 2013 by Norry
winNnDi3 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Eventuri foarte frumoase,un server foarte frumos,la multi ani BuGGeD
JuNNNkye Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Mi-au placut eventurile insa am stat 30 ore si nu am avut noroc sa imi pica cv bun .. Din pacate La multi Ani BUGEED !
Recommended Posts