Jump to content

Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?  

508 members have voted

1. 1. Ce parere ai despre eventurile organizate pe bugged cu ocazia implinirii a 1 an de la deschidere?

• Mi-au placut eventurile.
    • Unele eventuri mi-au placut, altele nu.
    • Nu mi-au placut eventurile.

Recommended Posts

Posted

Schimbare hidden gratuita

Orice player va putea schimba hidden-ul masinii gratuit de vineri la ora 14:00 pana duminica la 23:59 daca are deja hidden pe masina. Adica, daca un player are hidden 222 pe masina, va putea schimba hidden-ul 222 cu hidden-ul 223 gratuit.

De exemplu schimb hidden din 211 in 241, dupa mai pot schimba iar in 211 ? 

Posted

De exemplu schimb hidden din 211 in 241, dupa mai pot schimba iar in 211 ?

Da, in perioada de hidden gratuit poti schimba de cate ori vrei, nu o sa fie o limita.

Posted

Eu as zice sa mutati ora eventului macar la 20:00.Pentru ca foarte multi dintre playeri Incep orele la 12:00 sau 12:30 si termina cel tarziu la 19:00 in aceasta categorie ma includ si eu si nu vrea sa se mute ora doar pentru mine...ci si pentru ceilalti playeri care incep orele odata cu mine.Sper ca m-am facut inteles.Multumesc.@@Tibi

Posted

@  Sa zicem ca X castiga o masina , dar el are deja 2 masini si nici nu are cont premium , o sa aibe 3 masini? 

Posted

Bravo @ pentru creearea acestui server ! O sa fiu mereu alaturi de voi ! Cel mai bun server !

La Multi Ani ! BuGGed !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp