Jump to content

Recommended Posts

Posted

V-aţi întrebat de multe ori cum alţi jucători au alt font în chatbox ? Ei bine, eu astăzi vă voi arata cum să-l schimbaţi la rândul vostru.

Avem nevoie de 2 programe, Typograf şi Hex Editor(HxD) ( Daţi click pe text pentru a le descărca ).

Pasul 1.

Întrăm pe http://dafont.com şi ne alegem fontul dorit.

Pasul 2.

După ce l-am descărcat întrăm în Typograf şi-l căutam.

Eu voi alege Brave New Era G98. Dăm click dreapta şi alegem Proprietes, şi apoi Rename.

c5W4oLz.png

Pasul 3.

Scriem numele fontului. ATENŢIE: TREBUIE SĂ AIBĂ EXACT 5 LITERE ! Şi apoi apăsăm butonul Rename.

Aczqe8O.png

Pasul 4.

Salvăm fontul cu acelaşi nume.

dc4V8Qe.png

Pasul 5.

Întrăm în folderul C:\Windows\Fonts, şi ne asigurăm că avem fontul salvat. Dacă îl avem salvat, putem trece la următorul pas.

Pasul 6.

Deschidem HexEditor(HxD), şi apăsam CTRL + O ( Sau Fişier -> Open, asta dacă l-aţi instalat în Română. ), selectaţi samp.dll din folderul unde aţi instalat GTA SAN ANDREAS

6ecXf99.png

Pasul 7.

Apăsăm CTRL + F, şi scriem arial

VQTwVc9.png

Pasul 8.

Înlocuim textul arial, cu numele fontului pe care l-am redenumit cu ajutorul programului Typograf. În cazul meu, rzmrp

2bIl1Gp.png

Pasul 9.

Salvăm, CTRL + S.

dz5fSLp.png

• Upvote 1
Posted

@@J.Bach, un astfel de tutorial a mai fost postat o data de catre @@MirceA . Nu vad rostul sa copiezi alte tutoriale.

L-a furat de pe acelasi forum de unde am furat si eu atunci...nu am crezut ca a mai postat cineva asta....

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Gg pt munca depusa =)))) e foarte greu sa dai copy - paste

De asemenea probabil a fost greu si pentru tine sa spui ce au mai spus 2-3,probabil ai stat sa te gandesti destul de mult sa spui asta.Nu-i asa?Inainte sa incepi sa vorbesti,gandeste!

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp