Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am asteptat foarte mult aceasta zi.

Mi-a placut cat de cat. Am crezut ca la ora 14:00 se adauga Streetch, dar s-a adaugat la ora 20:00.

Bun....s-a adaugat. Si unde este? La DS nu era nimic cand am fost acolo si am auzit ca zicea shadow ceva de " Cine a cumparat Streak va primii limuzina".

1.Ce inseamna asta cu Streak?

2. Am auzit ca Streetch a putut fi cumparata cu 20 de puncte premium. 

De ce ati pus cu puncte premium pe cand la anunturi ati spus ca "Se vor adauga 20 de Streetch in DS, pretul acestora fiind de 10.000.000$.  Pe bune.

M-ati dezamagit; si nu cred ca doar eu sunt nemultumit.

Iar la /getgift sa scoateti FIREWORKS deoarece nu mi se pare nimic frumos la acele artificii. Unii playeri au castigat 60 de pcte premium / Streetch / Sparrow iar eu castig artificii.

Acest plugin nu este interesant + ca face si lag pe sv si este destul de enervant.

@Shad0w.   @@Tibi sper sa rezolvati cu aceasta nelamurire. 

• Upvote 2
Posted

Daca ai noroc primesti cadouri substantiale, ai dat o data pana acum maxim de ori /gegift, ai rabdare nu stii ce iti rezerva viitorul, nu cred si nu ar fi frumos sa cerem alte cadouri. Indiferent de cadoul primit, tot ce trebuie sa facem este sa fi fericiti cu ce avem, si poate data viitoare vom primi ceva mai bun. Stii cum se spune: "Nemultumitului i se ia darul".

Posted

"Iar la /getgift sa scoateti FIREWORKS deoarece nu mi se pare nimic frumos la acele artificii" 

Same here , am intrat cu nerabdare imediat ce am venit de la liceu sa iau gift si ca sa vezi .. 50 fireworks .. are you F*in joking ?

Posted

"Iar la /getgift sa scoateti FIREWORKS deoarece nu mi se pare nimic frumos la acele artificii" 

Same here , am intrat cu nerabdare imediat ce am venit de la liceu sa iau gift si ca sa vezi .. 50 fireworks .. are you F*in joking ?

Exact la fel am facut si eu...Am vazut : "X" a deschis cadoul si a gasit 60 de puncte premium....etc.

Cand dau cu nerabdare: Whats_UP a deschis cadoul si a gasit 41 de artificii! 

:| Sincer, mie unul nu-mi place acest script cu artificiile si mi se pare nefolositor. Macar daca am putea vinde artificiile sau altceva.....

Dar in fine.  LA MULTI ANI BUggED !! 

Posted

Nemultumiti mai sunteti. 

Eu am luat din cadou 48 artificii. Mai veam 10 de datile trecute, dar nu am dat artificii vreodata si nici nu o sa dau.

Posted (edited)

Si eu sunt dezamagit.Mai mult de gift-ul asta.Cind vad ca cistiga toti newbie, 60 pct premium, sparrow, etc.Eu am dat de 3 ori.Prima oara am luat 54 fireworks, a doua oara 600 k si a treia oara 34 fireworks :X .Macar un clear la days, km la masina.Imi pierd orice speranta!

Edited by WaLLe.
Posted

Si eu sunt dezamagit.Mai mult de gift-ul asta.Cind vad ca cistiga toti newbie, 60 pct premium, sparrow, etc.Eu am dat de 3 ori.Prima oara am luat 54 fireworks, a doua oara 600 k si a treia oara 34 fireworks :X .Macar un clear la days, km la masina.Imi pierd orice speranta!

Chiar asa..
Posted

Chiar asa..

Pai sa sti ca "chiar asa".

Ieri a castigat unu' Stretch si cand am dat sa vad nivelul lui, avea nivel 5.  Toti cei sub nivel 7 castiga premium, sparrow, stretch.

Posted

Ieri a castigat unu' Stretch si cand am dat sa vad nivelul lui, avea nivel 5. Toti cei sub nivel 7 castiga premium, sparrow, stretch.

Pai aia zic, am vazut vreo doi azi cu level 3 si au luat Strech.. cat noroc.
Posted (edited)

Nimic din ceea ce ai spus mai sus nu este corect.

Ieri a castigat unu' Stretch si cand am dat sa vad nivelul lui, avea nivel 5.  Toti cei sub nivel 7 castiga premium, sparrow, stretch.

Esti informat PROST 

Edited by Dizzie.
Posted

@ Tu crezi că tot ce zboară, se mănâncă? Te întrebi ”Cum adică?”

Adică adminii au specificat clar ”La ora 20.00 vor fi adăugate Streetch în DealerShip la prețul de 10,000,000$” gândeste-te câtă lume a fost la DealerShip să aștepte? Deoarece acuma le vinde la 150,000,000$ și în plus a fost ”EVENT” și nu a specificat că bagă cu 20 de puncte premium.
/getgift la fel acolo e să ai noroc din 5,000 playeri conectați în 3 zile câți playeri crezi că a câștigat Steetch și 60 de puncte premium? Au fost limitate, nu ilimitate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp