Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului: Caritate

O scurta prezentare:Mergeam spre DS si aveam 2kk cash la mine.L-am busit din greseala pe un player de lv 3 si l-am luat cu mine, iar pe drum inspre DS acel player ma intreaba daca ii iau si lui o masina.M-am gandit umpic si am realizat ca nu prea am ce sa fac cu acei bani,asadar i-am luat 2 masini.

Link catre filmulet: PRIVITI

https://www.youtube.com/watch?v=k7XUnPqlnnk

Nu e cine stie ce dar macar eu am avut bunul simt de a ajuta un player , nu ca altii care se cred superior lor ;)

• Upvote 6
Posted

De apreciat gestul tau. Si eu mai fac cateodata asa, pentru ca altii muncesc pentru 5kk o saptamana, iar eu ii fac din payday intr-o noapte.

Posted

Iti apreciez gestul Cata ! Bravo asa da player uni playeri se cred cine stie ce "superiori" care nici in seama nu te baga! Bravo Cata ai un +1

• Upvote 1
Posted

Ieri am dat /getgift si am luat 500k si ceva. M-am dus la spawn civil iar primu care mi-a iesit in cale m-am dus la banca si i-am dat transfer.

Posted

@@Kazu Multumesc, eu fac asemenea gesturi mereu, adica daca imi cere un player de lv mic 100k,200k ii dau pentru ca si eu am fost in locul lui si nu mi-a dat nimeni.Plus ca cand ma mai plictisesc ma duc la spawn si ii ajut cu indicatii cat de mult posobil,pentru ca unii sunt derutati.

@@JustLife Mersi,o sa mai strang bani sa le mai iau la cativa pentru ca din 3 payday-uri eu fac 500k si nu prea am ce sa fac cu ei.

@@radukuz1 Multumesc mult ;)

Posted

Foarte frumos gestul tau. Eu chiar daca am level 10 si foarte putini bani (10.000.000$) i-am oferit unu player de level 4 o masina Perrenial si 1.000.000$.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp