Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului:Stunturi cu hydra
O scurta prezentare:Era primul meu video ala care a pus video e prietenul meu :) Inca stiu sa fac stunturi va arat in video aproape 2luni am stat sa fac video asta :)Era cam greu pana sa invat

P.S:Nu am pus nimic numa stunturile am facut si prietenul meu o scris etc..
Link catre filmulet:http://www.youtube.com/watch?v=Dpw0pRUnWH4&feature=player_detailpage

Edited by AnonymousRO
Posted

Deci unu la mana nu e facut de tine.

2 nu e facut pe bugged

3 nu te mai da mare cu ce au facut altii incearca sa faci cv original.

4 e pus din decembrie 2008 deci nu prea are cum sa fie pus de tine sau de prientenu tau imaginar.

Posted (edited)

Exact ma, la videoclipul asta se vorbeste in toate limbile, buGGed-ul nu a fost deschis in 2008 si mai zici ca-i facut de tine? JALNIC!

Edited by Mr.FresH
Posted

Mda.. Stiu video asta de acum 2 ani.. Deci, frate.. O fac si eu chestiile astea, dar se vede ca nu-i facut te tine, de ce vrei sa minti :))? 

Posted

bine nu ma credeti datimi un hydra si va arat si eu nu am facut pe bugged stunturile am facut pe san andreas normal e treaba voastra daca credeti sau nu eu vam aratat ce pot face datimi un hydra si vb dupa aia

Posted

Deci unu la mana nu e facut de tine.

2 nu e facut pe bugged

3 nu te mai da mare cu ce au facut altii incearca sa faci cv original.

4 e pus din decembrie 2008 deci nu prea are cum sa fie pus de tine sau de prientenu tau imaginar.

:)

Posted

Stiu ca nu este facut de tine videoul dar este foarte tare ce reuseste tipul ala sa faca cu hydra, cum poate stapanii asa de bine acel avion, foarte tare.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp