cocolino Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Mi-a facut ceva copil un mod prin sparki tot timpul intru samp crash intruna!! Quote
Kazimiruleaza Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Şi eu primesc crash şi nu folosesc mod-uri. --- Iar ca mine probabil sunt mulţi. Quote
jupbogdan Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Mod-urile cauzeaza crash, dar din pacate pot cauza si altor crash, stiu din propria initiativa, demult cand eram in Ballas, am instalat un mod de "fum" pentru arme, si cand trageam odata, majoritatea din jurul meu luau crash...Deci nu prea recomand mod-urile. Quote
cocolino Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Si ce as pute face ca sa nu mai iau crash sms cu un id de skype platesc samp daca Imi sterget modurile! Repede! Quote
Scott_Rogers Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 @@cocolino Îți pică doar în locuri aglomerate? Eu aveam un MOD care îmi pica doar în locuri aglomerate, deoarece am și PC bun. Quote
cocolino Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Nu ma lasa sa intru iau direct crash:) Quote
Scott_Rogers Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 @@cocolino Ultima șansă să ștergi toate fișierele GTA SA, și din Documents la fel, și dacă ai IMG TOOL, să intri în el să ștergi și acolo tot. Quote
cocolino Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 @@cocolino Ultima șansă să ștergi toate fișierele GTA SA, și din Documents la fel, și dacă ai IMG TOOL, să intri în el să ștergi și acolo tot. Da dami id skype si vb please Quote
.GenAdy. Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Pai modul este problema deaorece el a instalat cu Spark in gta3.img si poate tu mai aveai cateva moduri si deaia..... Quote
.GenAdy. Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Pai modul este problema deaorece el a instalat cu Spark in gta3.img si poate tu mai aveai cateva moduri si deaia..... Quote
Recommended Posts