Jump to content

Din nou!

Go to solution Solved by Lionkyde,

Recommended Posts

Posted

Da,stau si eu de 1 ora ma gandesc ca se rezolva ceva si nimic. E aiurea ca cei din alte tari nu pot juca,macar de s-ar face odata sau sa faca ceva ca se intampla prea des.

Posted

Esti tu prostut, doar tie iti pica.

Poate prost esti tu ;) A picat Hostul External copile daca sti ce inseamna asta :) dar tu nici aia nu sti ma rog..

Posted

Am pierdut 2 payday uri cu hostul asta extern ,rezolvati odata problema ca sunt multi care joaca din alte tari straine 

Asa sa intamplat si duminica seara, si sa deschis abea a 2 azi..(Speram ca o sa se deschida in seara asta.) Sa se uite si @@Tibi , @ !

Fresh,de ce tot comentezi aiurea?Taci din gura daca nu stii despre ce e vorba.

Unii vor sa se afle in treaba..:|

Posted

Cand merge lasatimi va rog si mie un mesaj pe forum...Multumesc :)

Si mie mi se intampla si locuiesc in Romania, nu in strainatate.

Speram ca o sa se rezolve problema asta...:(

Posted

Mda.. si mie.. dar sti ce am observat? ca se intampla doar dela ora 20:00.. creca Oare cand se face Serveru de 1000/1000 :-?.. si mie la fel.. stau de 2 ore

Posted

Mda.. si mie.. dar sti ce am observat? ca se intampla doar dela ora 20:00.. creca Oare cand se face Serveru de 1000/1000 :-?.. si mie la fel.. stau de 2 ore

E aiurea rau..:|

Posted

Pai uite ca daca nu deschidea el acest topic eu inca asteptam sa dea drumul la sv :| atunci doar voi din romania puteti juca?

Da, doar ei joaca. Si eu am patit ca tine ziceam ca e inchis si dupa ma uit in forum la playeri online si erau foarte multi si eu nu puteam sa intru. 

Posted

Pai uite ca daca nu deschidea el acest topic eu inca asteptam sa dea drumul la sv :| atunci doar voi din romania puteti juca?

Nu, eu sunt din Romania si tot nu imi merge si mai am 3-4 prieteni tot asa, nu le merg.

Posted

Tibi Shad0w faceti ceva :| azi am putut intra acum de ce nu pot?

nu cred ca se mai deschide in seara asta sunt ambii off
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp