Crowley. Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Nu stiu ce se-ntampla frate Hostu' e cam dat pe spate Cred ca sHad0w s-a decis Sa ne spulbere un vis.. Ori serveru-i compromis????=)) n-a cam dat-o-n poezie
McsGone Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Probabil nu le merge celor cu un ip dinamic sau cu un anumit modem/router..chiar nu inteleg care-i faza. Stau de 2/3 ore asteptand sa se deschida server-ul,insa nimic. Sper sa rezolvati,tin sa precizez ca se intampla acest lucru dupa evenimentele de 1 an bugged,adica de joi/vineri. Deci e clar ca acele modificari/evenimente au deranjat hostul sau ceva din el..ma rog,sper sa se rezolve fiindca pierdem foarte mult cu aceasta chestie. Paydays pierduti,ore pierdute,antrenament pd pierdut..va rog sa rezolvati cat mai repede !
smmog Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Nu stiu ce se-ntampla frate Hostu' e cam dat pe spate Cred ca sHad0w s-a decis Sa ne spulbere un vis.. Ori serveru-i compromis???? =)) n-a cam dat-o-n poezie gg man :)))....si da e cam nasol asa Gata fratilor, merge!
Chilly Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Nu stiu ce se-ntampla frate Hostu' e cam dat pe spate Cred ca sHad0w s-a decis Sa ne spulbere un vis.. Ori serveru-i compromis???? =)) n-a cam dat-o-n poezie Domnu rima: Adevarat,adevarat ne spui :))) Si cam aici se termina povestiile noastre de seara :))) Va doresc o seara buna tuturor si mult succes pe SV!
Crowley. Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 (edited) Eu in rime v-am pupat Si la wanted am plecat =) Spor la bani eu va urez Si infractoru-l arestez @@Chilly si @@smmog Edited November 19, 2013 by DuMiL
smmog Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Eu in rime v-am pupat Si la wanted am plecat =) Spor la bani eu va urez Si infractoru-l arestez @@Chilly si @@smmog Le ai, nu te incurci :)).
Scott_Rogers Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 @@Chilly Repet toți playerii care joacă din străinătate gen tu, are un host a parte ca cei din România, acest host este ”EXTERN” că acel extern îți permite ție jucând din străinătate, și desigur dacă pică host-ul extern pentru cei care joacă din România nu este o problemă.
Chilly Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 @@Chilly Repet toți playerii care joacă din străinătate gen tu, are un host a parte ca cei din România, acest host este ”EXTERN” că acel extern îți permite ție jucând din străinătate, și desigur dacă pică host-ul extern pentru cei care joacă din România nu este o problemă. Stiu...:( Eu in rime v-am pupat Si la wanted am plecat =) Spor la bani eu va urez Si infractoru-l arestez @@Chilly si @@smmog Hai ca esti tare :)))
Sakalu Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Moaaaamaaaaa, ati stat o ora fara SA:MP :O:O:O:OO:O:O ! Cum ati putut vai? sa stati o ora fara samp? on: Terminati cu prostiile astea daca a fost o problema si a picat hostul 1 ora, inebuniti? Pai ma gandesc ca daca luati ban macar 3 zile faceati boala copiilor!
Ionut Bedeoan Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Moaaaamaaaaa, ati stat o ora fara SA:MP :o:O:O:OO:O:O ! Cum ati putut vai? sa stati o ora fara samp? on: Terminati cu prostiile astea daca a fost o problema si a picat hostul 1 ora, inebuniti? Pai ma gandesc ca daca luati ban macar 3 zile faceati boala copiilor! =))
Solution Lionkyde Posted November 20, 2013 Solution Posted November 20, 2013 Moaaaamaaaaa, ati stat o ora fara SA:MP :o:O:O:OO:O:O ! Cum ati putut vai? sa stati o ora fara samp? on: Terminati cu prostiile astea daca a fost o problema si a picat hostul 1 ora, inebuniti? Pai ma gandesc ca daca luati ban macar 3 zile faceati boala copiilor! Scuze sa te intrerup, dar pentru cei care au factiuni care este problema? Posibil ca multi jucatori joc din strainatate(inclusiv eu). Pentru factiune tot e o problemica si + problema asta deja are de mult timp. Cel putin mie nu-mi merge de 2 zile, si nu ma plang. Dar ar trebui sa nu-ti mearga tie si sa te vedem ;) Peace.
Recommended Posts