Jump to content

Din nou!

Go to solution Solved by Lionkyde,

Recommended Posts

Posted

Nu stiu ce se-ntampla frate

Hostu' e cam dat pe spate

Cred ca sHad0w s-a decis

Sa ne spulbere un vis..

Ori serveru-i compromis????
=))

n-a cam dat-o-n poezie 

Posted

Probabil nu le merge celor cu un ip dinamic sau cu un anumit modem/router..chiar nu inteleg care-i faza.

Stau de 2/3 ore asteptand sa se deschida server-ul,insa nimic.

Sper sa rezolvati,tin sa precizez ca se intampla acest lucru dupa evenimentele de 1 an bugged,adica de joi/vineri.

Deci e clar ca acele modificari/evenimente au deranjat hostul sau ceva din el..ma rog,sper sa se rezolve fiindca pierdem foarte mult cu aceasta chestie.

Paydays pierduti,ore pierdute,antrenament pd pierdut..va rog sa rezolvati cat mai repede !

Posted

Cred ca sHad0w s-a decis

Sa ne spulbere un vis..

=))

n-a cam dat-o-n poezie 

gg man :)))....si da e cam nasol asa

Gata fratilor, merge!

Posted

Cred ca sHad0w s-a decis

Sa ne spulbere un vis..

=))

n-a cam dat-o-n poezie 

Domnu rima: Adevarat,adevarat ne spui :)))

Si cam aici se termina povestiile noastre de seara :))) Va doresc o seara buna tuturor si mult succes pe SV!

Posted

@@Chilly Repet toți playerii care joacă din străinătate gen tu, are un host a parte ca cei din România, acest host este ”EXTERN” că acel extern îți permite ție jucând din străinătate, și desigur dacă pică host-ul extern pentru cei care joacă din România nu este o problemă.

Posted

@@Chilly Repet toți playerii care joacă din străinătate gen tu, are un host a parte ca cei din România, acest host este ”EXTERN” că acel extern îți permite ție jucând din străinătate, și desigur dacă pică host-ul extern pentru cei care joacă din România nu este o problemă.

Stiu...:(

Eu in rime v-am pupat

Si la wanted am plecat =)

Spor la bani eu va urez

Si infractoru-l arestez

@@Chilly si @@smmog

Hai ca esti tare :)))

Posted

Moaaaamaaaaa, ati stat o ora fara SA:MP :O:O:O:OO:O:O !

Cum ati putut vai? sa stati o ora fara samp?

on: Terminati cu prostiile astea daca a fost o problema si a picat hostul 1 ora, inebuniti? Pai ma gandesc ca daca luati ban macar 3 zile faceati boala copiilor!

Posted

Moaaaamaaaaa, ati stat o ora fara SA:MP :o:O:O:OO:O:O !

on: Terminati cu prostiile astea daca a fost o problema si a picat hostul 1 ora, inebuniti? Pai ma gandesc ca daca luati ban macar 3 zile faceati boala copiilor!

=))

• Solution
Posted

Moaaaamaaaaa, ati stat o ora fara SA:MP :o:O:O:OO:O:O !

Scuze sa te intrerup, dar pentru cei care au factiuni care este problema? Posibil ca multi jucatori joc din strainatate(inclusiv eu). Pentru factiune tot e o problemica si + problema asta deja are de mult timp. Cel putin mie nu-mi merge de 2 zile, si nu ma plang. Dar ar trebui sa nu-ti mearga tie si sa te vedem ;)

Peace.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp