Special16 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ZxBVri3h4jk
AIMNyetComrade Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 majoritatea copiilor de pe server vor avea aceasta problema....cei care scriu "ampresea" in loc de "am impresia"
Kazimiruleaza Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 majoritatea copiilor de pe server vor avea aceasta problema....cei care scriu "ampresea" in loc de "am impresia" Aici ai dreptate, dragă domnule. Cât despre videoclip, e vechi rău... dar mereu mi-a lăsat pe faţă un zâmbet de om prost. :)))) Cel care a făcut clipul e genial... deoarece acest video chiar reprezintă o "bucată" semnificativă din România.
AIMNyetComrade Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Aici ai dreptate, dragă domnule. Cât despre videoclip, e vechi rău... dar mereu mi-a lăsat pe faţă un zâmbet de om prost. :)))) Cel care a făcut clipul e genial... deoarece acest video chiar reprezintă o "bucată" semnificativă din România. Exact. Toata ziua seminte,manele,figuri, si cand vine viata in prag (la 18 ani ) ...sula
Recommended Posts