Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tu   ce  masina  ai ?

Un topic creat cu scopul de a a afla cam ce masini au playeri de pe server si in cat timp au resusit sa le cumpere .Indiferent de level sau masina invit toti playeri sa posteze in acest topic si daca doresc sa spuna si cateva cuvinte despre achizitiile lor .

Reguli 

• Poza trebuie sa fie actuala , reala si proprie cine nu va indeplini aceste conditii i se va sterge poza .
  • Retineti nu este un concurs sau un mod de a te lauda pur si simplu vedem ce masini are fiecare playeri in acest moment .
  • Este interzis sa postati date despre masina care includ : km zile pret  evitand astel ca acest topic sa se transforme intr-un topic al vanzarilor de masini .

Model Postare :

Nick: 
Level:
Nume masina:
Dovada :
Alte precizari :

Nick penny

Level 15

Nume masina Phoenix si Pcj-600

Dovada :http://i.imgur.com/JaEWEq1.png

Alte precizari : Pentru aceste doua masini pe care intentionez sa le pastrez am muncit aproape doua  luni  ,timp in care am avut cam 10 masini diferita pana sa ajung la acestea doua , pcj-ul fiind primul meu motor ,iar phoenix am mai avut de 2 ori inainte .

Posted

Nick: s1mplu

Level: 30

Nume masina: Infernus.

Dovada : Check Pannel.

Alte precizari : Nu am muncit cine stie cat pentru el.

La level-ul pe care il detii o masina pe masura FELICITARI !!!! Si multumesc pentru cooperare .

Nick: Lundy.

Level: 7.

Nume masina: Premier.

Dovada : User Panel.

Alte precizari : -

Frumos ,mult noroc pe viitor , sa postezi si urmatoarele masini pe care le vei achizitiona  si multumesc pentru cooperare !!!

Am avut stallion

Multumesc pentru cooperare si astept si alte post-uri cu masinile viitoare pe care le vei achizitiona !!!!!

Posted

Nick: Alecks
Level: 21
Nume masina: Maverick si Stallion
Dovada : User panel
Alte precizari : Maverick-ul are hidden 135, cine il doreste poate suna in-game la: 1020.

Posted

Nick: Kripto.
Level: 34.
Nume masin(i/a): Infernus, NRG-500, Freeway
Dovada : Panel.
Alte precizari : Nu prea văd sensul acestui topic sincer..

Posted

Nick: Kripto.

Level: 34.

Nume masin(i/a): Infernus, NRG-500, Freeway

Dovada : Panel.

Alte precizari : Nu prea văd sensul acestui topic sincer..

Multumesc pentru cooperare , si am incercat sa creez un topic unde sa posteze fiecare player masinile pe care le detine pur si simplu

Nick: StePD

Level:26

Nume masina:NRG-500/Maverik

Dovada :CheckPAnel

Alte precizari :...

Multumesc pentru cooperare , si mult noroc in continuare 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp