AlexIonut Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Tu ce masina ai ? Un topic creat cu scopul de a a afla cam ce masini au playeri de pe server si in cat timp au resusit sa le cumpere .Indiferent de level sau masina invit toti playeri sa posteze in acest topic si daca doresc sa spuna si cateva cuvinte despre achizitiile lor . Reguli Poza trebuie sa fie actuala , reala si proprie cine nu va indeplini aceste conditii i se va sterge poza . Retineti nu este un concurs sau un mod de a te lauda pur si simplu vedem ce masini are fiecare playeri in acest moment . Este interzis sa postati date despre masina care includ : km zile pret evitand astel ca acest topic sa se transforme intr-un topic al vanzarilor de masini . Model Postare : Nick: Level:Nume masina:Dovada :Alte precizari : Nick penny Level 15 Nume masina Phoenix si Pcj-600 Dovada :http://i.imgur.com/JaEWEq1.png Alte precizari : Pentru aceste doua masini pe care intentionez sa le pastrez am muncit aproape doua luni ,timp in care am avut cam 10 masini diferita pana sa ajung la acestea doua , pcj-ul fiind primul meu motor ,iar phoenix am mai avut de 2 ori inainte .
AIMGodfather Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 (edited) Nick: [AIM]GodfatherLevel: 6Nume masina: StallionDovada : http://i.imgur.com/DbX2uSD.png Alte precizari : Aceasta este prima mea achizitie pe acest server :) Edited November 21, 2013 by AIMGodfather 1
Lundy Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Nick: Lundy.Level: 7.Nume masina: Premier.Dovada : User Panel.Alte precizari : -
Castiel. Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Nick: s1mpluLevel: 30Nume masina: Infernus.Dovada : Check Pannel.Alte precizari : Nu am muncit cine stie cat pentru el.
AlexIonut Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Nick: s1mplu Level: 30 Nume masina: Infernus. Dovada : Check Pannel. Alte precizari : Nu am muncit cine stie cat pentru el. La level-ul pe care il detii o masina pe masura FELICITARI !!!! Si multumesc pentru cooperare . Nick: Lundy. Level: 7. Nume masina: Premier. Dovada : User Panel. Alte precizari : - Frumos ,mult noroc pe viitor , sa postezi si urmatoarele masini pe care le vei achizitiona si multumesc pentru cooperare !!! Am avut stallion Multumesc pentru cooperare si astept si alte post-uri cu masinile viitoare pe care le vei achizitiona !!!!!
ProAlecks Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Nick: AlecksLevel: 21Nume masina: Maverick si StallionDovada : User panelAlte precizari : Maverick-ul are hidden 135, cine il doreste poate suna in-game la: 1020.
Relix Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Nick: StePDLevel:26Nume masina:NRG-500/MaverikDovada :CheckPAnelAlte precizari :...
Sorin Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Nick: Kripto.Level: 34.Nume masin(i/a): Infernus, NRG-500, FreewayDovada : Panel.Alte precizari : Nu prea văd sensul acestui topic sincer..
AlexIonut Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 Nick: Kripto. Level: 34. Nume masin(i/a): Infernus, NRG-500, Freeway Dovada : Panel. Alte precizari : Nu prea văd sensul acestui topic sincer.. Multumesc pentru cooperare , si am incercat sa creez un topic unde sa posteze fiecare player masinile pe care le detine pur si simplu Nick: StePD Level:26 Nume masina:NRG-500/Maverik Dovada :CheckPAnel Alte precizari :... Multumesc pentru cooperare , si mult noroc in continuare
Recommended Posts