Jump to content

Problema Mouse Joc !

Go to solution Solved by sendysss,

Recommended Posts

Posted

Salut ,azi mi-am instalat san andreas si samp-ul dinou pt ca folosesc alt laptop ! toate bune si frumoase .....ma joc cat ma joc pana apas pentru prima data tasta ESC ... iar daca ii dau resume nu imi mai merge mouseul ,nu pot da cu pumnul nu pot misca in stanga dreapta nimik :( daca apas pe ,,T '' pe chat mouseul functioneza dar daca dau enter iar nu merge ! daca ies din joc si repet povestea o patesc dinou ! Daca ati inteles problema mea si aveti vre-o solutie pls HELP ! Astept rasp !

Posted

Verifica daca mouse-ul este bagat corect in usb ... daca este bagat corect poate sa fie de la san andreas. Intri in Optiuni > Control > Restore Defaults. Daca problema persista este mouse-ul bulit.

Posted

Verifica daca mouse-ul este bagat corect in usb ... daca este bagat corect poate sa fie de la san andreas. Intri in Optiuni > Control > Restore Defaults. Daca problema persista este mouse-ul bulit.

Nu are nici o treaba Mousul daca era bulit nu mergea nicaieri... nu ai inteles problema :-j

http://www.girlshare.ro/32916890.6

Copiezi astea in folderul normal cu GTA SAN ANDREAS , odată copiat nu o să mai întâmpini problema aia.

Degeaba frate nu mg :(

• Solution
Posted

@@sendysss Aveam problemă la fel, dar eu dacă dădeam din nou ”ESC” și repede în game mergea sau repetam până mergea.

Da asa aveam si eu inainte dar isi revenea rpd akm asa ramane !

Baga mouse fix ala, apoi merge... sau incearca asa http://www.youtube.com/watch?v=98PxfpBIVEs

Nu mg cu mouse fix ! ... cu ce e in filmuletz merge dar nu prea sunt eu de acord !

Sa lasam Problema asta .... Sunt singurul Care vad la toate persoanele doar numele si id fara bara accea de viata ????  Ex: bdvPJpP.png

Posted

Am Acesta problema in continuare !!!!  @@Bodie ... daca fac ca in filmuletz iau crash inainte sa imi apara casuta pt parola :( si nu am nici un mod ...UP !!!! PLS HELP !!! NU MG DACA REINSTALEZ NICI JOCU NICI SA:MP-UL NICI WINDOWSUL !!!!!!!!! PLS

Posted

Am Acesta problema in continuare !!!!  @@Bodie ... daca fac ca in filmuletz iau crash inainte sa imi apara casuta pt parola :( si nu am nici un mod ...UP !!!! PLS HELP !!! NU MG DACA REINSTALEZ NICI JOCU NICI SA:MP-UL NICI WINDOWSUL !!!!!!!!! PLS

hmm.. nush ce sa-t ijic, @ putin ajutor pentru baiat?

Posted (edited)

Gata copilasi am gasit rasp ! Am rezolvat Problema in caz ca mai pateste cnva asa cv uite ce trebuie sa faceti : Deschide sa-mp.cfg din Documents \ GTA San Andreas User Files \ SAMP si modifica "multicore=1" in "multicore=0".

!!!!!

Si se rezolva totul ! Va multumesc pt ajutor ! Cer T/C fBXMmiD.png

Edited by sendysss
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp