Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cine are Windows 8 am niște probleme cu SAN andreasul pe el cine ma poate ajuta?

Doar eu nu pot juca sa pe Windows 8 ?

Eu am windows 8 și-mi merge perfect, setează compatibilitatea pe windows 98 și o să-ți meargă, eu așa am făcut și merge, succes!

Posted

tot XP e baza windowsurile 7/8 sunt de programare nu de jocuri , xp se misca mult mai bine in jocuri si xp are majoritatea!

Posted

tot XP e baza windowsurile 7/8 sunt de programare nu de jocuri , xp se misca mult mai bine in jocuri si xp are majoritatea!

Sunt de aceiasi parere , windows xp ramane baza in jocuri el merge cel mai bine dupa parerea mea , eu folosesc 7 , 8 este doar o copie a windows 7 care ocupa mai putin spatiu , si are o interfata schimbata , dar si multe buguri

Asa dar pentru jocuri cel mai bun este XP dar daca vrei sa lucrezi pe PC 7 este cel mai bun.

• Upvote 1
Posted

Ce configuratie ai Dedge de tot primesti erori? Windows 8 este destul de bine optimizat. Ce versiune de W8 ai pus?

Windows 8 pro uite aici o poza cu eroarea http://i.cubeupload.com/KKoT0K.png

Eu am windows 8 și-mi merge perfect, setează compatibilitatea pe windows 98 și o să-ți meargă, eu așa am făcut și merge, succes!

am incercat tot asa http://i.cubeupload.com/KKoT0K.png da 

dami un link cu site-ul de unde ai downloadat sa incerc si eu ... si daca nu are ##### da-mi unul si cu un ##### pls ...

• 4 weeks later...
Posted

XP nu este bun pentru ca tehnologia evolueaza si trebuie sa tina pasul, Win 7 e in pas cu moda cat despre win 8 merge mult mai rapid decat win 7 atat ca te chiunui prima data sa faci sati mearga jocurile gen San adreas . Eu folosesc Win 8 nu am nicio problema in cea ce priveste jocurile si mai stiu eu ce si ruleaza foarte bine eu unu nu mas mai intoarce la windows 7. Joc pe win 8 ce vreau eu si merge ce vreau eu

• 1 month later...