Alexander.Capone Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 (edited) Măcel la war-ul împotriva celor din Ballas, tocmai la HQ-ul lor. După asta, puteţi da +1 apoi să intraţi în game şi să tastaţi /top. O seară bună vă urez, $@L. http://www.youtube.com/watch?v=ePzdmM5hGBQ&feature=youtu.be Edited April 2, 2013 by Alexander.Capone 2
LikEe Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Nu este neaparat ca sa fie lider Time , exista si alti oameni care pot face ce a facut Time , daca nu se lasa calcati in picioare de membri factiuni...
paulpaul600 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Pe SINNEREZEW nici nu il interesa ce fac oameni lui....dar macar sa stie si el Capone vo adus in /TOP uitativa la video-uri si vedeti cum omoara...sau in video-ul asta ce macel era acolo!!!
xBoRn Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ballas e praf decând Time a lăsat leader-ul... Numai copii prin facțiunea aia.
j0ck3r Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 (edited) Nu au ce face, au putini membri Ballasu si aia sub 15 ani , lideru si sublideru ce au o gandire matura. Yakuza Up, Up, Up! Edited April 3, 2013 by te-n_cing
BlackOutCRYS Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 (edited) Pe SINNEREZEW nici nu il interesa ce fac oameni lui....dar macar sa stie si el Capone vo adus in /TOP uitativa la video-uri si vedeti cum omoara...sau in video-ul asta ce macel era acolo!!! Erau deja in top bajatu' ... Alexander , pui si tu linku pentru tinta aia te rog ? Edited April 3, 2013 by BlackOutCRYS
Alexander.Capone Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Într-un fel pot spune că erau deja în top, dar noi din .Capone i-am ţinut în continuare în top, dracu, doar eu cu Justin, Tom, Juice şi Jack facem în total peste 100 kill-uri pe war.
Ville.Capone Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Erau deja in top bajatu' ... Alexander , pui si tu linku pentru tinta aia te rog ? E o tinta asemanatoare http://www.solidfiles.com/d/2c9bb353c1/
Cristicaua Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Esti bun la war.Si cum naiba ai turismo la level 6 ?
Laurr. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ballas are numai membri de 10-12 ani ! Am auzit de la un fost membru al acestei factiuni cum vorbeau pe Skype ! :)
Maceasa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ballas ar trebui cand accepta un jucator,sa faca si test deagle/ak-47.Ca sa vada daca acel player se pricepe cu arma.Daca nu se pricepe sa il dea afara.
BooM.Capone Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Asa baieti mei azi sper sa fac lvl 5 sa pot intra si eu in Yakuza!
paulpaul600 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 E o tinta asemanatoare http://www.solidfiles.com/d/2c9bb353c1/ Cum pun tinta??in ce fisier?? unde ??? te rog explica
Cristicaua Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Intri in foleduri GTA San andreas unde ai tu instalat jocul si pui fisierul downlandat in folder-ul ''models''
BlackOutCRYS Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ballas are numai membri de 10-12 ani ! Am auzit de la un fost membru al acestei factiuni cum vorbeau pe Skype ! :) Skype ? Crede-ma ca am incercat eu sa comunic cu ei pe skype/ts3 si n-a vrut nici unu' :)) . Acolo e clanu' '98 , Florin98 , Eugen98 , Emy98 ... ce p3l3m3
paulpaul600 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 (edited) Intri in foleduri GTA San andreas unde ai tu instalat jocul si pui fisierul downlandat in folder-ul ''models'' Da sunt 2 ce fac??? dau copy and replace???? am dat copy and replace si nu merge...nu am nici o tinta!!! Edited April 3, 2013 by SkizzoSkill
Cristicaua Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Da sunt 2 ce fac??? dau copy and replace?? Da,dai copy and replace.
Trevor Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Pe SINNEREZEW nici nu il interesa ce fac oameni lui....dar macar sa stie si el Capone vo adus in /TOP uitativa la video-uri si vedeti cum omoara...sau in video-ul asta ce macel era acolo!!! Prietene, stai tu calm ca nu ne-a adus nimeni in top, inainte sa intre bajetii din capone am avut TOT LV-UL de 2 ORI, acum cu ei de 3 ori. Într-un fel pot spune că erau deja în top, dar noi din .Capone i-am ţinut în continuare în top, dracu, doar eu cu Justin, Tom, Juice şi Jack facem în total peste 100 kill-uri pe war. Mihai Viteazul.
Martaz. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Pe SINNEREZEW nici nu il interesa ce fac oameni lui....dar macar sa stie si el Capone vo adus in /TOP uitativa la video-uri si vedeti cum omoara...sau in video-ul asta ce macel era acolo!!! Inainte sa intre bajetii din Capone, luasem de 2 ori LV-ul @_@ Cand au intrat bajetii din Capone, aveam 17/18 turfs' Good Luck ~ PS2: Nu ne mentin bajetii din capone in top ;)) (Alexander esti penibil)
optical Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 (edited) Pe SINNEREZEW nici nu il interesa ce fac oameni lui....dar macar sa stie si el Capone vo adus in /TOP uitativa la video-uri si vedeti cum omoara...sau in video-ul asta ce macel era acolo!!! Într-un fel pot spune că erau deja în top, dar noi din .Capone i-am ţinut în continuare în top, dracu, doar eu cu Justin, Tom, Juice şi Jack facem în total peste 100 kill-uri pe war. =))))))))))))))))) A-ti luat o turta cu noi .. Edited April 3, 2013 by opticalZEW
Recommended Posts