Kunter.Capone Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Esti bun la war.Si cum naiba ai turismo la level 6 ? Hai sati spun eu de unde are Truismo, de la niste priteni, daca esti cunoscut ai, daca nu esti nai.
Alexander.Capone Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Băăăăăăăăă, ce e aici? Topic-ul meu s-a transformat în aistenţă pentru instalarea modurilor? Marta / Sinner, afară din ghencea.
BlackOutCRYS Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 :)) recomand GGMM pentru instalarea armelor si masinilor .
Ville.Capone Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Băăăăăăăăă, ce e aici? Topic-ul meu s-a transformat în aistenţă pentru instalarea modurilor? Marta / Sinner, afară din ghencea. lol, de la avatarul meu, s-a ajuns la caterincă
Alexander.Capone Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 (edited) Hai sati spun eu de unde are Truismo, de la niste priteni, daca esti cunoscut ai, daca nu esti nai. Care este problema că am eu Turismo? Turismo îl am de la level 5. Am avut bani să-mi iau două Infernus-uri, mai mult de jumate din banii mei i-am dat clanului, să aveţi maşini şi ce vreţi voi, iar acum faceţi gură că am eu Turismo? Turismo nu-l am de la prieteni, nici nu vă interesează pe voi de unde am eu Turismo. Vedeţi-vă dracu de treaba voastră, îmi faceţi nervi şi mă indispuneţi cu aberaţiile voastre de idioţi. Edited April 3, 2013 by Alexander.Capone
Tiger_999 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Felicitari si Clanul Capone are tot respectul meu au foarte mare exp. Si ykz la fel!Bafta Si sa ii Ciuruiti.
Kunter.Capone Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ok, acum a revenit time la ballas, sa vedem ce rezolvati dar mici sanse impotriva membrilor Yakuza&ZEW&Capone.
elys2 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Alexander.Capone-Punene tata si noua sitte cu modurile la weapon ka suntem curiosi!
Ionut Alexandru Bilibou Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 baieti buni astia din capone , sunt loiali , caterincosi si trag astia de zici ca s-au nascut jucand samp.
Pose Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 daca imi poti da si mie modurile la m4 si deagle ti'as ramane dator boss
Qiuu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Respect : Alexander.Capone, chiar mi-a placut cum ai lucrat. te descurci excelent.
Recommended Posts