Jump to content

"Super" modul: "LIKE A BOSS!"

Recommended Posts

Posted (edited)

Modul nostru e in CLEO nu .exe, modul nostru nu modifica elemente alte gta3.img/fxt/.asi/cleo. Modul nostru a fost postat pe 14 aici pe forum, modul ala pe 15. Modul pe siteul ala a fost TRIMIS de mine, la cateva ore dupa ce am facut si videoul nostru, de ce?

1 - E varianata .exe(in rusa) pentru un server special de samp.

2 - Sunteti prea prosti(ma scuzati) sa-l instalati ca .exe(cu doua .cs e mai usor).

3 - "P.S: Modul nu este facut de alesu sau [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum], ci de un rus." Astept niste dovezi si/sau explicatii.

@

Edited by RENKO
Posted

Modul nostru e in CLEO nu .exe, modul nostru nu modifica elemente alte gta3.img/fxt/.asi/cleo. Modul nostru a fost postat pe 14 aici pe forum, modul ala pe 15. Modul pe siteul ala a fost TRIMIS de mine, la cateva ore dupa ce am facut si videoul nostru, de ce?

1 - E varianata .exe(in rusa) pentru un server special de samp.

2 - Sunteti prea prosti(ma scuzati) sa-l instalati ca .exe(cu doua .cs e mai usor).

3 - "P.S: Modul nu este facut de alesu sau [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum], ci de un rus." Astept niste dovezi si/sau explicatii.

@

Inteleg ce spui, dar n-am inteles punctul '3'. 

Vrei sa spui ca acest mod este facut de tine/alesu ?

Nu merge in engleza... 

Frate, mie-mi merge ... nush de ce la voi nu.

~pare rau

Posted

Inteleg ce spui, dar n-am inteles punctul '3'. 

Vrei sa spui ca acest mod este facut de tine/alesu ?

Frate, mie-mi merge ... nush de ce la voi nu.

~pare rau

Modul postat de tine nu este facut de noi(asta in rusa cu .exe), modul postat de mine este facut de noi(nu postez decat modurile facute de mine de la 0, nu ma dau drept autor al altor moduri) modul nostru este in CLEO.

Posted

Modul postat de tine nu este facut de noi(asta in rusa cu .exe), modul postat de mine este facut de noi(nu postez decat modurile facute de mine de la 0, nu ma dau drept autor al altor moduri) modul nostru este in CLEO.

Da-mi si mie Valuta.cs

Posted

Daca sunteti atat de prosti, incat sa nu stiti sa instalati un c**** de program, nu e vina mea frate.

V-am aratat poze, mie-mi merge perfect, good luck.

Vezi ca eu nu ti-am vorbit urat tie.Ca daca incep si eu te duci sa plangi in baie.

Posted

@ Se poate schimba limba?

El zice ca da insa la majoritatea nu le merge, inclusiv mie.

Orice as apasa dupa ce intru la "Language" nu merge, nu se intampla nimic..

Posted

Asta stiu fratica, eu am spus de acest mod, nu de ala .cs

~keep calm.

@ Se poate schimba limba?

Unora le-a mers, unora nu ... nu stiu ce sa-ti raspund.

Posted

Schimbati limba asa:

-Intrati in folderul Text din Gta San Andreas

-Dupa ce instalati modul veti avea acolo american.gxt backup

-Stergeti american.gxt si la american.gxt backup stergeti doar backup si asta e tot, intrati in joc si schimbati limba

Posted

Vezi că nu te-a jignit nimeni, ok?

Am zis că nu merge îmi dă crash şi am făcut exact ca în pozele date de tine.

Iti trebuie Samp functions 2,6 , versiunea r1 la sa-mp + sa-mp fakever. by FYP

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp