Jump to content

Recommended Posts

Posted

Frumoase şi astea. Good game tinere. :*

Mersi frumos !

Ar trebuii să le pui pe toate într-un singur film, sunt reusite.

Multumesc , o sa caut un program !

Posted

BAI OAMENI BUNI, TOATE STUNTURILE SUNT COPIATE, CUM POTI SA LAUZI ASA CEVA? LE STIU CHIAR PE TOATE SA FIU SINCER, FI SI TU MAI ORIGINAL FRATE, MIE UNUL NU-MI PLACE.

• Upvote 3
Posted

BAI OAMENI BUNI, TOATE STUNTURILE SUNT COPIATE, CUM POTI SA LAUZI ASA CEVA? LE STIU CHIAR PE TOATE SA FIU SINCER, FI SI TU MAI ORIGINAL FRATE, MIE UNUL NU-MI PLACE.

Cam simplu.. :|

Simple vi se par voua , iar copiate recunosc am mai vazut , dar altele eu le-am gasit din incercari.!

Daca vreti sa fiti "negativisti" vorbiti in numele vostru!

• 2 weeks later...
Posted

Prietene cum ai tupeul sa postezi asa ceva? Sincer :| faci Nrg'ul de rusine... Daca tot vrei sa faci stunturi, nu trebuie neaparat sa gasesti tu unu nou, dar macar fa ceva greu, peste 50% din cele prezentate de tine sunt posibile cu masina.. si iar faci Nrg'ul de rusine. Nu stiu ce sa zic, sincer.. Felicitari pt. munca depusa si primeste postul meu ca si unul care sa te motiveze sa incerci mai mult, am vorbit cu doi prieteni foarte buni (Gronkh & Erhard) si cand o sa ne luam Nrg o sa va strangem pe mai multi care sunteti pasionati de stunturi si o sa va ajutam cu tot ce se poate, nu zic ca suntem cei mai buni dar macar vrem sa va ajutam, bafta pe viitor.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp