J.Bach Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 (edited) Arata Ping-ul si Hp-ul jucatorilor de langa tine http://www.mediafire.com/download/auq25yx0lcolbm5/CleoPing_by_M_G.cs Se activeaza din "ALT+F10" Atentie:Este posibil sa fie interzis daca il folositi o faceti pe propria raspundere. Edited November 28, 2013 by J.Bach 1
Bote Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Daca s-ar putea sa fie interzis dc drq l-ai mai postat :|?!?
cosmin22 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Arata Ping-ul si Hp-ul jucatorilor de langa tine http://www.mediafire.com/download/auq25yx0lcolbm5/CleoPing_by_M_G.cs Se activeaza din "ALT+F10" Atentie:Este posibil sa fie interzis daca il folositi o faceti pe propria raspundere. Copy/paste dupa alta comunitate. Banal.
Ville.Capone Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 E legal, arata doar hp-ul si ping-ul, nu arata numele altor playeri. Insa ping-ul e cam inutil.
BogdanCNZ Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Atenite : Ilegal nu are voie cu acest mod pe server, daca vrei sa vezi ping dai TAB si vezi, nu ai voie cu astfel de mod.Chiar tu ai zis ca e pe propia raspundere tu cred ca nici nu-l folosesti.
CatalinConstantinAilincai Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Atenite : Ilegal nu are voie cu acest mod pe server, daca vrei sa vezi ping dai TAB si vezi, nu ai voie cu astfel de mod.Chiar tu ai zis ca e pe propia raspundere tu cred ca nici nu-l folosesti. Ilegal? Si ce daca ii vezi healthu' si pingu' in alt mod.. Tu repede ILEGAL. Nu cred ca este ilegal.
BogdanCNZ Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Ce ma doare ce crezi tu bagati-l din parttea mea poate luati ban permanent :l
xYonutz Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Copy/paste dupa alta comunitate. Banal. + că nu e nici legal, dă-i odată edit și scrie că nu e legal!
alinbombonel212 Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 OMG!!! Ce sa nu fie legal ba?:| OMG Vezi HP-ul si pingu... Ba esti nebun nu e legal sa stii ce ping are adversaru sa stii daca e laguit sau ceva... Asa este ma niste oameni foarte destepti mai sunte-ti aia ce spune-ti ca nu e legal...
FireRuleZ Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 (edited) BogdanCNZ, on 29 Nov 2013 - 18:01, said:Ce ma doare ce crezi tu bagati-l din parttea mea poate luati ban permanent :lBogdanCNZ, on 29 Nov 2013 - 13:09, said:Atenite : Ilegal nu are voie cu acest mod pe server, daca vrei sa vezi ping dai TAB si vezi, nu ai voie cu astfel de mod.Chiar tu ai zis ca e pe propia raspundere tu cred ca nici nu-l folosesti.Bogdan, am analizat in amanunt o patre din postarile tale, am ajuns la concluzia ca tu postezi fara sa gandesti, vrei sa iesi in evidenta cu niste aberatii, daca cineva te contrazice iesi la bataie, daca cineva te contrazice si are dreptate schimbi subiectul.Tu nu gandesti miscarile, tu esti intr-o desincronizare grava, imi pare rau daca o iei ca pe o insulta, este un sfat, sper sa incepi sa gandesti cu capul de sus, sa apesi tastele cu atentie sa te maturizezi si sa nu mai copiezi alte lucruri in prostie.http://imgur.com/kFRn3Zh,233HKY7,n9vbgzC,7sAmgidAvem aici niste dovezi,In primul rand, profilul tau (welcome to my profile) este copiata de la liderul tau Ciprian666 (coincidenta? nu cred.)In al doilea rand, toate postarile tale sunt scrise cu font mare, font rotund - pueril - si plin de culoare.In al treilea rand, esti disperat dupa atentie, iti doresti atentie, nu conteaza cum, dar tu iti doresti atentie.Peste 75% din postarile tale sunt COPY PASTE, este uimitor cat poti sa plagiezi, este uimitor ca in 670 de posturi sa ai numai astfel de manifestari.Oare de ce nu esti original, de ce esti asa "copil", de ce te bagi unde habar n-ai, unde iti dai cu parerea si nu iti place sa fi contrazis? Sincer, te voi analiza mai atent, te voi pune sub lupa si o sa dau un verdict.Esti ceva unic, probabil pe cale de disparitie in acest secol, sper sa ramai cat mai mult cu noi deoarece esti ceva special.O zi buna! Edited November 29, 2013 by FireRuleZ-God 2
J.Bach Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Ziceti ca eu am dat copy si paste de pe alta comunitate.Garantez ca nici 20% dintre cei care posteaza moduri aici sau tutoriale sunt originale
cosmin22 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 BogdanCNZ, on 29 Nov 2013 - 18:01, said: Ce ma doare ce crezi tu bagati-l din parttea mea poate luati ban permanent :l BogdanCNZ, on 29 Nov 2013 - 13:09, said: Atenite : Ilegal nu are voie cu acest mod pe server, daca vrei sa vezi ping dai TAB si vezi, nu ai voie cu astfel de mod.Chiar tu ai zis ca e pe propia raspundere tu cred ca nici nu-l folosesti. Bogdan, am analizat in amanunt o patre din postarile tale, am ajuns la concluzia ca tu postezi fara sa gandesti, vrei sa iesi in evidenta cu niste aberatii, daca cineva te contrazice iesi la bataie, daca cineva te contrazice si are dreptate schimbi subiectul. Tu nu gandesti miscarile, tu esti intr-o desincronizare grava, imi pare rau daca o iei ca pe o insulta, este un sfat, sper sa incepi sa gandesti cu capul de sus, sa apesi tastele cu atentie sa te maturizezi si sa nu mai copiezi alte lucruri in prostie. http://imgur.com/kFRn3Zh,233HKY7,n9vbgzC,7sAmgid Avem aici niste dovezi, In primul rand, profilul tau (welcome to my profile) este copiata de la liderul tau Ciprian666 (coincidenta? nu cred.) In al doilea rand, toate postarile tale sunt scrise cu font mare, font rotund - pueril - si plin de culoare. In al treilea rand, esti disperat dupa atentie, iti doresti atentie, nu conteaza cum, dar tu iti doresti atentie. Peste 75% din postarile tale sunt COPY PASTE, este uimitor cat poti sa plagiezi, este uimitor ca in 670 de posturi sa ai numai astfel de manifestari. Oare de ce nu esti original, de ce esti asa "copil", de ce te bagi unde habar n-ai, unde iti dai cu parerea si nu iti place sa fi contrazis? Sincer, te voi analiza mai atent, te voi pune sub lupa si o sa dau un verdict. Esti ceva unic, probabil pe cale de disparitie in acest secol, sper sa ramai cat mai mult cu noi deoarece esti ceva special. O zi buna! Fire, 100% dreptate. +1 Sorry for off-topic.
Cocolino001 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 BogdanCNZ, on 29 Nov 2013 - 18:01, said: Ce ma doare ce crezi tu bagati-l din parttea mea poate luati ban permanent :l BogdanCNZ, on 29 Nov 2013 - 13:09, said: Atenite : Ilegal nu are voie cu acest mod pe server, daca vrei sa vezi ping dai TAB si vezi, nu ai voie cu astfel de mod.Chiar tu ai zis ca e pe propia raspundere tu cred ca nici nu-l folosesti. Bogdan, am analizat in amanunt o patre din postarile tale, am ajuns la concluzia ca tu postezi fara sa gandesti, vrei sa iesi in evidenta cu niste aberatii, daca cineva te contrazice iesi la bataie, daca cineva te contrazice si are dreptate schimbi subiectul. Tu nu gandesti miscarile, tu esti intr-o desincronizare grava, imi pare rau daca o iei ca pe o insulta, este un sfat, sper sa incepi sa gandesti cu capul de sus, sa apesi tastele cu atentie sa te maturizezi si sa nu mai copiezi alte lucruri in prostie. http://imgur.com/kFRn3Zh,233HKY7,n9vbgzC,7sAmgid Avem aici niste dovezi, In primul rand, profilul tau (welcome to my profile) este copiata de la liderul tau Ciprian666 (coincidenta? nu cred.) In al doilea rand, toate postarile tale sunt scrise cu font mare, font rotund - pueril - si plin de culoare. In al treilea rand, esti disperat dupa atentie, iti doresti atentie, nu conteaza cum, dar tu iti doresti atentie. Peste 75% din postarile tale sunt COPY PASTE, este uimitor cat poti sa plagiezi, este uimitor ca in 670 de posturi sa ai numai astfel de manifestari. Oare de ce nu esti original, de ce esti asa "copil", de ce te bagi unde habar n-ai, unde iti dai cu parerea si nu iti place sa fi contrazis? Sincer, te voi analiza mai atent, te voi pune sub lupa si o sa dau un verdict. Esti ceva unic, probabil pe cale de disparitie in acest secol, sper sa ramai cat mai mult cu noi deoarece esti ceva special. O zi buna! Cata dreptate poti sa ai!!!!
BlackEvil Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Atenite : Ilegal nu are voie cu acest mod pe server, daca vrei sa vezi ping dai TAB si vezi, nu ai voie cu astfel de mod.Chiar tu ai zis ca e pe propia raspundere tu cred ca nici nu-l folosesti. Iesi acasa Ilegal este atunci cand vezi °Numele° de la indepartare.. ca "S0beitu" Nu ascultati posts ca asta.. intrebati mai bine un admin. Dar dupa cum se vede nu este ilegal.. arata doare heal si ping
Anghel Andronic Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 De ce atata zarva pentru un amarat de mod? Asteptati sa dea un raspuns @@Tibi, sau @! Sa va spuna ei daca este legal sau ilegal... Parca ati fi niste copii care nu au altceva ce face decat sa se certe pe seama unui afurisit de mod.
aragones11 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Ce ma doare ce crezi tu bagati-l din parttea mea poate luati ban permanent :l Nu este ilegal, BogdanCNZ este pustiu care zice că are 3kkk pe alt cont.(ARE PROBLEME). Ilegal înseamnă : Să-i poti vedea si numele.
J.Bach Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 Am precizat ca s-ar putea sa fie ilegal,deoarece nu am citit amanuntit toate regulile comunitatii fiecare comunitate e cu regulile ei,dar din cate observ se pare ca comunitatea accepta deoarece nu poti afla alte informatii decat cele precizat si nu scrie nicaieri ca nu e voie sa vezi ping-ul cuiva sau hp are in cifre,nu mai are alte functii in afara de astea 2
BogdanCNZ Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Nu este ilegal, BogdanCNZ este pustiu care zice că are 3kkk pe alt cont.(ARE PROBLEME). Ilegal înseamnă : Să-i poti vedea si numele. Ce te legi ma de mn chiar am da ? Sunt care au si 6kkk nu 3kkk asa ca .. ciu$
aragones11 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Ce te legi ma de mn chiar am da ? Sunt care au si 6kkk nu 3kkk asa ca .. ciu$ Scuze pentru off topic. Dute si ia-ti ceva de mâncare că ti-a ajuns foamea la creier.!
IuLiCa Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Eu cred ca e legal ce ar fi ilegal la un astfel de mod..
Recommended Posts