manu13 Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Frumoase lucrari, se vede evolutia de la inceput pana acum. :) Quote
Skellter Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Mersi de sfat, dar nu pun niciodata stroke pe overlay, e drop shadow. Am in vedere border-ul. Nu la text. , evident ca ala e shadow . Quote
Royal Rose Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Ţiam urmărit tot portofoliul şi mi-a plăcut ce am văzut. O evoluţie prin muncă multă de la A la Z sau de la 0 la 100...Ai câteodată mici scăpari dar care contează mai puţin,în rest imi place cum lucrezi . Bravo :D Quote
qAlivE Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Salut, am urmărit lucrările tale, ai avut o evoluție frumoasă, dar, încearcă să te joci cu blur-ul, o să iasă și mai frumos cu blur decât ai scrie pe o poză cu scris transparent. Sper să te ajute sfatul, baftă. Dacă ai folosit blur-ul, fă-l puțin mai evident, va ieși mai frumos. Quote
21cercy Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 @, Nu s-a mai postat nimic de mai mult de 30 de zile. ~Locked. Quote
Sapilif Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 Topic redeschis. Am de gand sa ma reapuc de Photoshop. Render: Quote
Recommended Posts