Blaskowski Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 New: Inca nu pot sa fac asa de clar si fain text'u, o sa incerc si o sa vad tutoriale. Un mic cadou pentru Los Santos Poilice Departament. Mai tii minte cand erai = 0 la photoshop si acum ... :D Frumoase lucrari .omg. Quote
Sapilif Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Mai tii minte cand erai = 0 la photoshop si acum ... :D Frumoase lucrari .omg. Alea erau lucrarile mele bune :))) iti pun un link mai incolo cu primul meu portofoliu Mersi. Quote
Blaskowski Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 @, astazi voi posta o multime de creatii ale mele, sa te mai uiti pe la portofoliu meu cand vezi ca sunt multe atunci da-ti cu parerea, ok? :D Mersi, astept si link-u ala :) Quote
Blaskowski Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 @, misto, dami si mie pm cu niste font-uri....dami direct download dupa dafont.com, ca nu iti pot trimite PM... Quote
b@sTeR Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Ai probleme la blur. Il faci prea incarcat. Pui prea mult blur. Iar la text incearca sa folosesti Gradiente, inchis / deschis. 1 Quote
Sapilif Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 @, misto, dami si mie pm cu niste font-uri....dami direct download dupa dafont.com, ca nu iti pot trimite PM... Mersi. Frumoase, felicitari. Mersi de parere. Ai probleme la blur. Il faci prea incarcat. Pui prea mult blur. Iar la text incearca sa folosesti Gradiente, inchis / deschis. O sa incerc sa reduc din blur, multumesc de sfat. Quote
DivinNNN Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Animatia: Sper ca a iesit fain, astept pareri! :D You have reached your quota of positive votes for the day :'( Quote
Bogy Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 NEW @OFF: Daca ai putea sa imi spui si mie fonturile de la toate creatiile acestea ar fi genial. Caci eu am pierdut toate fonturile de la un reformat. Dau +1 @ON: Lucrezi bine, imi place. Quote
brolyK47 Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 (edited) Frumoase. Edited July 30, 2015 by Mq.Broly Quote
Skellter Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Imi place ce vad. Trebuie putin sa mai perfectionezi blurul, adica sa nu fie albeata aia. Poti sa o scoti intrand la exposure la offset , sa o scoti , nu sa o pui. Folosesti gradienturi metalice da ? Quote
Makaveli[] Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 <joke> Frumoase creatiile, chestia e ca tu esti urat. </joke> Quote
Sapilif Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Imi place ce vad. Trebuie putin sa mai perfectionezi blurul, adica sa nu fie albeata aia. Poti sa o scoti intrand la exposure la offset , sa o scoti , nu sa o pui. Folosesti gradienturi metalice da ? Multumesc man pentru sfat, asa am sa incerc. <joke> Frumoase creatiile, chestia e ca tu esti urat. </joke> Baaaa, de ce vorbeste urat? :)) Quote
Makaveli[] Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Multumesc man pentru sfat, asa am sa incerc. Baaaa, de ce vorbeste urat? :)) k yo p0t, u nu potzy da u dak vb urat yew ma supr. dak nu vr sa dai un oky pe ayky yo ma ynervez: http://forum.bugged.ro/topic/84253-portofoliu-slam/page-31 Quote
Skellter Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Vezi la prima lucrare nu se vede textul clar, unde mai inchis unde mai deschis, aici ai facut o greseala punand-ul pe soft. Poti pune textul pe soft light cand se vede mai clar, unde oriunde e de aceași culoare ca sa nu iasă ca undeva e mai inchis si altundeva mai deschis. Si la stroke pe soft light la fel. Si inca o greseala am observat ca pui stroke pe overlay Quote
Sapilif Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 Vezi la prima lucrare nu se vede textul clar, unde mai inchis unde mai deschis, aici ai facut o greseala punand-ul pe soft. Poti pune textul pe soft light cand se vede mai clar, unde oriunde e de aceași culoare ca sa nu iasă ca undeva e mai inchis si altundeva mai deschis. Si la stroke pe soft light la fel. Si inca o greseala am observat ca pui stroke pe overlay Mersi de sfat, dar nu pun niciodata stroke pe overlay, e drop shadow. Quote
Recommended Posts