Jump to content

Recommended Posts

Posted

New: nYGqe7s.gif

Inca nu pot sa fac asa de clar si fain text'u, o sa incerc si o sa vad tutoriale.

Un mic cadou pentru Los Santos Poilice Departament.

hqPaqkk.png

Mai tii minte cand erai = 0 la photoshop si acum ... :D

Frumoase lucrari .omg. 

Posted

Mai tii minte cand erai = 0 la photoshop si acum ... :D

Frumoase lucrari .omg.

Alea erau lucrarile mele bune :))) iti pun un link mai incolo cu primul meu portofoliu

Mersi.

Posted

Ai probleme la blur. Il faci prea incarcat. Pui prea mult blur. 

Iar la text incearca sa folosesti Gradiente, inchis / deschis.

• Upvote 1
Posted

@, misto, dami si mie pm cu niste font-uri....dami direct download dupa dafont.com, ca nu iti pot trimite PM...

Mersi.

Frumoase, felicitari.

Mersi de parere.

Ai probleme la blur. Il faci prea incarcat. Pui prea mult blur. 

Iar la text incearca sa folosesti Gradiente, inchis / deschis.

O sa incerc sa reduc din blur, multumesc de sfat.

Posted

NEW

Pu9LCm0.png

CHTj0qQ.png O0iWRpg.png a1B1l6x.png JFdXdYp.png

BC9oi2l.png sve9x3A.png ISKRStO.png uBPAhy5.png

2zUL2uI.png Uf3Wrhj.png tlTEX87.png

HqWupvT.png pkoP3hE.png

So6oZGj.png y7n9KOg.png

CZvqLCY.png R2La7Nf.png

eFpXKAX.png ECyboOX.png 5zUkrC2.png

@OFF: Daca ai putea sa imi spui si mie fonturile de la toate creatiile acestea ar fi genial. Caci eu am pierdut toate fonturile de la un reformat. Dau +1

@ON: Lucrezi bine, imi place.

Posted

Imi place ce vad. Trebuie putin sa mai perfectionezi blurul, adica sa nu fie albeata aia. Poti sa o scoti intrand la exposure la offset , sa o scoti , nu sa o pui. Folosesti gradienturi metalice da ?

Posted

Imi place ce vad. Trebuie putin sa mai perfectionezi blurul, adica sa nu fie albeata aia. Poti sa o scoti intrand la exposure la offset , sa o scoti , nu sa o pui. Folosesti gradienturi metalice da ?

Multumesc man pentru sfat, asa am sa incerc.

<joke> Frumoase creatiile, chestia e ca tu esti urat. </joke>

Baaaa, de ce vorbeste urat? :))

Posted

ms88oNT.pngwB83Srd.png

Vezi la prima lucrare nu se vede textul clar, unde mai inchis unde mai deschis, aici ai facut o greseala punand-ul pe soft. Poti pune textul pe soft light cand se vede mai clar, unde oriunde e de aceași culoare ca sa nu iasă ca undeva e mai inchis si altundeva mai deschis. Si la stroke pe soft light la fel. Si inca o greseala am observat ca pui stroke pe overlay
Posted

Vezi la prima lucrare nu se vede textul clar, unde mai inchis unde mai deschis, aici ai facut o greseala punand-ul pe soft. Poti pune textul pe soft light cand se vede mai clar, unde oriunde e de aceași culoare ca sa nu iasă ca undeva e mai inchis si altundeva mai deschis. Si la stroke pe soft light la fel. Si inca o greseala am observat ca pui stroke pe overlay

Mersi de sfat, dar nu pun niciodata stroke pe overlay, e drop shadow.