Sapilif Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 Mersi :)) / PS: Da, stiu ca nu iti place font-ul, dar poate altora le place :)) De ce ai evoluat așa mult mă ? ia mai scazi =)) glumesc, succes în continuare On // e foarte tare . Deci? Imi dai un stock si daca vrei sa imi zici ce font ai dorii? Quote
Sk1TTLe Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Mersi :)) / PS: Da, stiu ca nu iti place font-ul, dar poate altora le place :)) Deci? Imi dai un stock si daca vrei sa imi zici ce font ai dorii? Îmi place font-ul, dar tot cred că este mult mai bun pentru semnături...și pentru avatare dar mai puțin.. Faci și cu twich, cu tot ce știi, cu efecte, faci n avatare, îți dau și mâine +, dreq, doar avem valoare. Quote
Sapilif Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 Îmi place font-ul, dar tot cred că este mult mai bun pentru semnături...și pentru avatare dar mai puțin.. Faci și cu twich, cu tot ce știi, cu efecte, faci n avatare, îți dau și mâine +, dreq, doar avem valoare. Probabil voi mai incerca maine daca e ceva :) / / / / / / Quote
Marian0207 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Frumos, imi place ca evoluezi, apropo add pfadis2 skype trebuie sa vorbesc cu tine ceva, daca ai timp bineinteles. Quote
Sapilif Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Frumos, imi place ca evoluezi, apropo add pfadis2 skype trebuie sa vorbesc cu tine ceva, daca ai timp bineinteles. Mersi. Am dat add, doar sa imi accepti cererea. NEW: Quote
Sk1TTLe Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 New: / / / Cum sunt astea...cu stra Probabil voi mai incerca maine daca e ceva :) / / / / / / Fă-mi ceva asemănător cum ți-am zis, mai bagă și tu niște efecte, e cam gol, și text-ul fă-l dreq calumea. Quote
Mr.FresH Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 (edited) Multumesc. NEW: Facute de la 0 de catre mine: Vreau si eu o lucrare asemanatoare cu asta, nume Alex sau Alexx. Multumesc mult! Evoluezi foarte mult, vad ca te pricepi in photoshop, bravo man! Continua tot asa, tot respectul meu. Edited May 2, 2014 by Alexx. Quote
Sapilif Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 (edited) NEW: (My work today) / / / / / / / / / / / / Edited May 2, 2014 by Sapilif 1 Quote
Mr.FresH Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 NEW: / / / / / Esti cel mai bun omule, cel mai bun! Quote
Sapilif Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 (edited) NEW: / Resurse folosite: / / / / / / Edited May 2, 2014 by Sapilif 2 Quote
Horhelio Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 frumos, zi si mie de unde ai invatat sa faci semnatura, eu nu prea mam ocupat de smudge si c4 sau cum ii zice, mam axat mai mult pe avatare, sunt frumoase GG. Quote
Sapilif Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 frumos, zi si mie de unde ai invatat sa faci semnatura, eu nu prea mam ocupat de smudge si c4 sau cum ii zice, mam axat mai mult pe avatare, sunt frumoase GG. Cand ai chef si eu timp, dar mai deseara, as putea sa iti explic cel mai bine prin TW. Quote
Denishosu Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 De ce esti asa de bun?D'al dracu si d'ambitios :)). Quote
Marian0207 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Astept pm pe skype sa ma inveti si pe mine sa lucrez in abore effect. Quote
Sapilif Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 Mi-am amintit si eu ca mai am topicul asta... :-? Stau si nu reusesc sa ma conectez... ma uit la background si mi-a venit o idee! Userbar! Nu sunt foarte reusite, dar am incercat. :) / Quote
Marian0207 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 New: / / / Cum ai facut acele patrate pe avatar / :D Quote
Sapilif Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 (edited) Nu am mai deschis de ceva timp PS-ul... m-am gandit sa fac ceva si eu :D / Edited May 19, 2014 by Sapilif Quote
Colex Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Lucrari frumoase, in weekend te voi ruga sa ma ajuti la ceva cu PS-ul. Quote
Recommended Posts