Suculetzu Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 @@SixPacks. la fiecare topic tu trebuie sa vii cu cearta de rigoare? Esti atat de retardat, incat nu poti trai fara cearta? Stim cu toti ca esti un retard si ca esti adoptat dar termina-te ma..Cu toata lumea te iei in gura. Quote
SixPacks. Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 @ Gata este de ajuns sa ne demonstrezi tuturor ca ai 11 ani. Quote
woodyZEW Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 (edited) @@SixPacks. - Eu nu am zis ca sunt la mate info, sunt la un liceu oarecare, dar pe langa tine sunt mai mare si in photoshop si in ce vrei tu, nu vreau sa ma laud, dar asa e, si eu as putea posta un tutorial luat de pe google, sa ma dau mare aici, dar nu se face asa, ai invata si tu cateva chesti in PhotoShop si acum gata cunosti limbajele de programare, te rog sa inchidem acest subiect, esti slab recunosti si gata! Nu te mai fa de ras ! Nu vrei să te lauzi, dar deja te-ai lăudat prin "pe langa tine sunt mai mare și în photoshop și în ce vrei tu", unde ti-e logica băiete? Degeaba mergi la liceu, dacă ești pe lângă cu Limba Română. doh.... degeaba mergi la școală, dacă nici până în clasa a 9-a sau a 10-a, nu ai învățat să vorbești și să scrii, tu, meșteru' lu' pește. @Pentru toți proștii care comentează aici, el măcar vă arată, niște programe, din care ați putea învăța ceva, că la școală, nu prea învățați, dar așa e omul.. ne-am prost. Edited February 15, 2014 by WOODYZEW Quote
SixPacks. Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 @@woodyZEW Ce sa stie taranii ma ? Ei cred ca eu le iau de pe net.Pai ce rost ar avea sa dau copy+paste ? Cu ce m-ar avantaja ? Eu ce fac la scoala , ce rezolv acasa postez pe aici..Mersii pentru sustinere. Quote
Kingdom Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Nu vrei să te lauzi, dar deja te-ai lăudat prin "pe langa tine sunt mai mare și în photoshop și în ce vrei tu", unde ti-e logica băiete? Degeaba mergi la liceu, dacă ești pe lângă cu Limba Română. doh.... degeaba mergi la școală, dacă nici până în clasa a 9-a sau a 10-a, nu ai învățat să vorbești și să scrii, tu, meșteru' lu' pește. @Pentru toți proștii care comentează aici, el măcar vă arată, niște programe, din care ați putea învăța ceva, că la școală, nu prea învățați, dar așa e omul.. ne-am prost. virgule, puse, aiurea, sal, e, "neam" , nu, "ne-am", profesore. 1 Quote
Sickness. Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Nu vrei să te lauzi, dar deja te-ai lăudat prin "pe langa tine sunt mai mare și în photoshop și în ce vrei tu", unde ti-e logica băiete? Degeaba mergi la liceu, dacă ești pe lângă cu Limba Română. doh.... degeaba mergi la școală, dacă nici până în clasa a 9-a sau a 10-a, nu ai învățat să vorbești și să scrii, tu, meșteru' lu' pește. @Pentru toți proștii care comentează aici, el măcar vă arată, niște programe, din care ați putea învăța ceva, că la școală, nu prea învățați, dar așa e omul.. ne-am prost. Rade ciob de oala sparta(in buci). Quote
woodyZEW Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 (edited) Rade ciob de oala sparta(in buci). Ah, se bagă mămăligă în seamă, noroc. Încearcă să nu mai plictisești lumea. Edited February 15, 2014 by WOODYZEW Quote
Sickness. Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Ah, se bagă mămăligă în seamă, noroc. Încearcă să nu mai plictisești lumea. Degeaba folosesti diacritice.Esti paralel cu romana. Quote
woodyZEW Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Degeaba folosesti diacritice.Esti paralel cu romana. uhh, adevarat, sa stii ca nu o sa le mai folosec de acuma, mersi pentru sfat. Quote
Sickness. Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 uhh, adevarat, sa stii ca nu o sa le mai folosec de acuma, mersi pentru sfat. Tupeu jegos pe tine. "Acuma" fail. Quote
woodyZEW Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Tupeu jegos pe tine. "Acuma" fail. pff, ma bate grav limba romana, mersi fain ca ma atentionezi mereu te rog, nu mai posta ca nu am chef de tine, inteleg, am gresit unele cuvinte dar mai taci ca, chiar nu te mai bag in seama. Quote
lucistefan36 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Aduaga si ceva pentru vectori, cuaternioni etc, am nevoie pentru.. hmm.. ceva. Quote
rik- Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Aduaga si ceva pentru vectori, cuaternioni etc, am nevoie pentru.. hmm.. ceva. stai man ca deocamdata un vector e o chestie d-aia de mai multe chestii pe una, stii cum zic ? Quote
SixPacks. Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 @ Nu am ajuns inca la vectori dar o sa incerc sa-i invat mai din timp si daca reusesc o sa postez aplicatii. Quote
SixPacks. Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 Aplicatii la tipul fisier. Din fisierul "numere.txt" prima valoare reprezinta vectorul. Iar urmatoarele valori reprezinta elementele vectorului. Ex pentru prima valoare 5 , 10,20,30,40,50 ( 10-50 =>>> elementele vectorului ) Sa sa realizeze un program care sa afiseze suma elementelor unu vector , in cazul nostru in fisierul "result.txt" va aparea Suma este 150. #include <iostream>using namespace std;#include <fstream>int main(){ ifstream f("numere.txt"); int x,v[100],s=0; f>>x; for(int i=1;i<=x;i++) { f>>v; v[0]=x; s+=v; } ofstream g("result.txt"); g<<"Suma este "<<s; f.close(); g.close(); return 0;} Quote
skrill3x Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 http://pastebin.com/c6Gkz6R7 ceva mai explicat. Quote
Eduard_Nicusor Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 C++ seamana putin cu limbaj-ul PAWN. Quote
Cristicaua Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 C++ seamana putin cu limbaj-ul PAWN. Asta pentru ca PAWN este desprins din C++ .. Si este foarte asemanator cu PAWN. Quote
SixPacks. Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Se citeste un vector de la tastatura cu n elemente si un numar a. Se cere sa se realizeze un program care sa afiseze de cate ori se regaseste numarul a in vector. #include <iostream>#include <fstream>using namespace std;int main (){ int v[30],i,x=0,a,n; cout<<"Dimensiune vector: ";cin>>n; cout<<"Introduceti un numar :";cin>>a; for(i=0;i<n;i++) cin>>v; for(i=0;i<n;i++){ if(v==a) x++;} cout<<"Numarul "<<a<<" se gaseste de "<<x<<" ori in vector";} Quote
Recommended Posts