L4ur Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Paul Walker a murit. Actorul, in varsta de 40 de ani, se afla in masina unui prieten Actorul Paul Walker, in varsta de 40 de ani, cunoscut pentru rolul sau din „The Fast and The Furious”, a murit sambata dupa-amiaza intr-un accident de masina, potrivit TMZ. Potrivit site-ului TMZ, masina a lovit un copac, apoi a explodat. „Cu inima indoliata trebuie sa confirmam ca Paul Walker a murit intr-un tragic accident auto in timp ce se deplasa catre un eveniment de caritate pentru organizatia Reach Out Worldwide. El era pasager in masina condusa de un prieten. Ambii si-au pierdut viata. Va multumim pentru rabdare si, asemeni voua, suntem uimiti si intristati de aceasta veste (...) Vom face tot posibilul sa va tinem la curent despre modalitatile in care va puteti adresa condoleantele”, este mesajul postat de echipa actorului pe Facebook. Paul Walker a jucat in peste 30 de filme, cele mai cunoscute roluri ale sale fiind in peliculele „Varsity Blues” (1999) si celebra serie „The Fast and The Furious” (2001; 2003; 2009). 4
Mr.FresH Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Pacat, era unul dintre cei mai buni actori din Fast and Furious.
bambache Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Am vazut atatea articolele despre moarte lui , eu nu cred !
L4ur Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 (edited) Pacat, era unul dintre cei mai buni actori din Fast and Furious. Era cel mai bun. Am vazut atatea articolele despre moarte lui , eu nu cred ! Daca s-a scris pe pagina lui de FB , ar trebuii sa crezi. Edited December 1, 2013 by Vettel
Nemesis_TM Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dumnezeu sa il odihneasca! Pacat .... s-a dus unul dintre cei mai buni actori. 1
Castiel. Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Pacat, era un actor bun. Dar eu nu cred ca trebuia sa faci un topic pentru asa ceva. :)
Monzachino Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 :( actorul meu favorittt dupa Justin Timberlake..
Chriis. Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ironia morţii. Nu moare când filmează cele mai ingrozitoare şi infricoşătoare şcene şi moare chiar pe scaunul din dreapta, lângă prietenul său. S-a mai dus un actor foarte bun. Fără el filmul nu va mai fii acelaşi. Dumnezeu sa-l odihnească în pace.
DragonuAK47 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Incredibil cum într-o clipă de neatenţie s-a putut pierde un aşa bun actor al lumii..Nici acum nu-mi vine să cred, sincer numai la el mă gândesc şi la exemplul care a fost pentru unii dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească!
Remember Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 La inceput nu credeam .. dar dupa ce am vazut atatea articole si am vazut si ce a fost scris pe FB ... sincere condoleante, The Fast and The Furious nu va mai fii niciodata la fel .. nimeni nu il va inlocui.
boyzilli Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Sincer sa fiu, era cel mai bun actor si ESTE cel mai bun actor. Dumnezeu sa-l aibe in paza. A murit cel mai bun actor.
CatalinConstantinAilincai Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. A trecut intr-o lume mai buna. Respect Paul Walker! Vei ramane mereu in inima mea! Edited December 1, 2013 by Catarga
AnonymousRO Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 R.I.P Paul Walker prea tiner,pacat actor foarte bun si cunoscut
Laurr. Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Am auzit si eu de aceasta veste, ce pot sa spun condoleante familiei indurerate.
Scott_Rogers Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Actor de actor a decedat nici acuma nu îmi vine să cred, oricum RIP!
Drakow Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood, si de asemenea unul dintre cei mai buni drifteri. RIP!
Recommended Posts