Re3D. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Un video facut de mine in care arat ce skilluri am la condus Elegy-ul ! Imi pare rau pentru calitatea proasta a video-ului, dar pentru HD trebuia sa folosesc Sony Vegas... [ DA! Sunt mandru sa o spun! Eu sunt FordawiN.! ] http://www.youtube.com/watch?v=aARGUOFHb8Y 4
Trevor Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Esti meseriasi frate, ti-am dat like pe youtube.PS: Pacat ca nu e facut pe Bugged.
Catal1n Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 (edited) Frumos wee !Dar claritatea... Edited April 3, 2013 by KRANTZ
VIBER Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Mda.......mare smecherie...... alea nici macar nu sunt drifturi.......... Cu un handling pentru drift orice poate face asa poate chiar mai bine................... Zici ca ai filmat nokia 3310
KaMMeR Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Mda.......mare smecherie...... alea nici macar nu sunt drifturi.......... Cu un handling pentru drift orice poate face asa poate chiar mai bine................... Zici ca ai filmat nokia 3310 Daca tu spui ca oricine poate face asta te invit sa faci si tu... 1
Re3D. Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Mda.......mare smecherie...... alea nici macar nu sunt drifturi.......... Cu un handling pentru drift orice poate face asa poate chiar mai bine................... Zici ca ai filmat nokia 3310 1. Handling? Sorry frate dar nici macar nu am auzit de asa ceva. Am invatat singur 2. Se vede asa de la eNb si de la CamStudio . Puteam sa il fac HD cu VegasPro, dar mi-a fost lene 3. Am Sony Xperia Z. Nu ma incurc cu telefoane ca ale tale.
VIBER Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 @@KaMMeR Nu fac ca nu este stilu meu si nu imi place dar daca vrei iti dau handling de drfit si ai sa vezi cu ochi tai ;) @@Re3D. daca se vede asa urat de la enb de ce nu il scoti sau de ce nu pui altu? app de telefoane si eu tot sony ericsson xperia am doar ca nu e Z ;) Nu va mai suparati asa tare pentru simplu fapt ca cineva are o alta parere fata de a voastra nu toata lume e la fel !!!
Re3D. Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Nu e in totalitate de la eNb. Enb-ul afecteaza doar brightness-ul. La mine nu se vede asa, in joc. Se vede foarte bine
Eugen Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 (edited) Un video facut de mine in care arat ce skilluri am la condus Elegy-ul ! Imi pare rau pentru calitatea proasta a video-ului, dar pentru HD trebuia sa folosesc Sony Vegas... [ DA! Sunt mandru sa o spun! Eu sunt FordawiN.! ] http://www.youtube.com/watch?v=aARGUOFHb8Y Bunicel... trebuia sa ascunzi si hud-ul macar.. Nu prea ai ce sa apreciezi.. + Calitatea e de tot .... Aprob ce a zis @@VIBER. Oricine poate face asta.... Edited April 3, 2013 by Twipz
Trebor. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Cand am vazut cum faci drifutirile am ramas cu gura cascata !:O Eu unul cel putin astept inca un video cu drifturi P.S:sa ma inveti si pe mine cum se fac drifturile:))
Eugen Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 @@IMakeTheRules nu te inteleg ce e atat de spectaculos, fie esti prieten cu el si vrei sa-i dai comentarii bune, fie esti noob.
Trebor. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 @@Twipz poate ca mie imi place cum face el drifturile , nu vad care e problema ..:|
Tiger_999 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 @@IMakeTheRules La Twipz asta orice e o problema :)
Eugen Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 @@IMakeTheRules La Twipz asta orice e o problema :) Si ? Daca toti va c****i pe voi numa' din lucruri banale.. ON: Raman la concluzia mea, clipul e praf.
SPIKE Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ce faci tu acolo e de incepatori.. vino cu ceva mai frumos :) daca tot te mandresti ca ai skill. Am jucat si eu putin pe dastea cu elegy drift, dar nu m-am tinut de treaba :) oricum mai ai de exersat..
herooodot Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Bai, bravo eu te apreciez . TheSpike, Twipz veniti cu ceva mai bun si porma comentati :) !
VIBER Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 pe ce srv joci? Single player :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Re3D. Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 E primul video... nu criticati ! + sa va vad pe voi astia care va da-ti mari drifteri si mai vorbim dupa. Am incercat sa gasesc locuri noi! Urmatorul video o sa il fac mai bine... o sa il fac la calitate HD sa fi-ti toti multumiti ;).
MyhaytzaCJ Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Calitatea lasa de dorit , insa continutul e excelent ! Chiar te pricepi frate 1
Recommended Posts