Sound Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Mie imi place. Voi astia care comentati aiurea veniti cu ceva mai bun.
Eugen Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Bai, bravo eu te apreciez . TheSpike, Twipz veniti cu ceva mai bun si porma comentati :) ! Chiar m-ai provocat.. http://www.youtube.com/watch?v=OYwGZQOB9M4 @@Re3D. Nu ma dau, sunt. Edited April 4, 2013 by Twipz
herooodot Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Twips , intradevar ai o claritate video mai buna, dar parerea mea : Re3D este mai bun :)
VIBER Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 @@Twipz nu-i rau deloc :) gg poate maine sau poimaine fac si eu un video-u sa vad ce chef am :)
Re3D. Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 @@Twipz Stai frate asa, a zis sa vii tu cu ceva mai bun! S-a referit la un video facut de tine.
Eugen Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) @@Re3D. este facut de mine omu' lu dumnezeu.. Pe samp am nick EugenEBv, iar pe serverul asta momentan am Eugen666 :) Edited April 4, 2013 by Twipz
Re3D. Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 (edited) Si uite asa, ca sa va oftic pe toti ;) o sa mai fac inca un video mult mai bun! O sa incerc sa fac si un fel de " Intro " si o sa mai lucrez cu un prieten [ La drifturi]. O sa il editez ca lumea! Promit ca peste 2 zile, maxim 3 o sa fie gata. VIDEO-UL ESTE GATA ! ! ! Pentru voi am stat astazi toata ziua sa fac un nou video, am reusit ! Mai ma putin de retusat si de uploadat ! Maine il voi posta intr-un alt topic. Edited April 4, 2013 by Re3D.
Re3D. Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Re3D cum se cheama melodia de pe fundal? Pumped up kicks @, nu mai astepta pentru ca astepti degeaba. buGGed este foarte populat, iar majoritatea playerilor noi sunt n00bi si nu te lasa sa faci nimic, nu am unde sa fac pe buGGed decat in SF, dar acolo le-am cam incercat pe toate.
Re3D. Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Noul video il voi posta in 30 de minute! Fi-ti pe faza ;) !
capdestiuca Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 +1 De la mine.Daca as repeta o luna nu as putea face aceste drifturi.Pacat de calitate. Dar m-as urca cu drag cu tine intr-un elegy. Mult succes si tinete in continuare de aceste drifturi.Crezi ca poti incerca asta cu un Banshee?
Albertto Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Super tare ! Nu lua inseama tot ce spun cei lalti sunt doar invidiosi ca ei nu pot face driftuletze:x Factiunile mele ! Taxi Cab Company Las Venturas [Rank 1]
Recommended Posts