Anghel Andronic Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Subiectul video-ului: RIP Paul Walker || Bugged.ro O scurta prezentare: Un mic "omagiu" adus actorului din Fast&Furious (seria mea de filme preferata) Link catre filmulet: Melodia... te rog!
S.R.I Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 @ De ce nu faci tu un mod mai bun ma ? Ti se pare ca imi pasa parerile unora , eu am vrut doar sa transmit un scurt mesaj prin care sa arat ca imi pare rau atata tot daca tie nu iti place , dai x si dute tare ... Nu avea nimeni nevoie de parerea ta , ok ?
DanielBroather Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 sa ii fie taran usoara...ce atata cacealma :) , toti murim .
JustLife Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Dumnezeu sa-l ierte , chiar a fost cineva , Imi pare rau. :( :( :( 1
FrIeNdLy Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 :( a fost un actor bun, rest in peace. Cat despre video.. sincer nu prea am inteles niciun mesaj sau altceva.
EualexutzU Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 (edited) De ce fix el... :( :| . Pacat ,un actor bun.. Edited December 4, 2013 by EualexutzU
Trebor. Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 @ De ce nu faci tu un mod mai bun ma ? Ti se pare ca imi pasa parerile unora , eu am vrut doar sa transmit un scurt mesaj prin care sa arat ca imi pare rau atata tot daca tie nu iti place , dai x si dute tare ... Nu avea nimeni nevoie de parerea ta , ok ? fac moduri mai bune si cand dorm , e un simplu video in care decat te plimbi , si un newbie care abia si-a luat net facea un video mai tare =]]
Seraphim iRonic Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Niciodata fast & furious nu o sa mai fie la fel fara Paul Walker :(. PS; Inafara ca ai un mod care seamana cu o masina din Fast & Furious nu prea vad vreun mesaj sau altceva interesant.
Enclave Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Sincer video-ui nu e asa interesant.... se putea si mai bine.
Recommended Posts